Butikstilbehør
Oplev vores udvalg af

satinbånd

Satinbånd ribbet B:9mm L:90m rød

Pr. rl.

111,25 kr.
Satinbånd ribbet B:9mm L:90m rød

3029240

Satinbånd ribbet B:9mm L:90m sand

Pr. rl.

111,25 kr.
Satinbånd ribbet B:9mm L:90m sand

3030702

Satinbånd ribbet B:9mm L:90m sort

Pr. rl.

111,25 kr.
Satinbånd ribbet B:9mm L:90m sort

3030688

Satinbånd ribbet B:16mm L:90m bordeaux

Pr. rl.

148,75 kr.
Satinbånd ribbet B:16mm L:90m bordeaux

3030681

Satinbånd ribbet B:9mm L:90m bordeaux

Pr. rl.

111,25 kr.
Satinbånd ribbet B:9mm L:90m bordeaux

3030685

Løft gaven med satinbånd

Hvis du ligesom jeg, ofte får ansvaret for at pakke gaven ind, når familien skal til fødselsdag, ved du måske, hvilken kamp man til tider kan have med det stive og ofte genstridige gavebånd. Dette resulterer lidt for ofte i en pakke, der ikke har det sirlige eller smukke udtryk, som man måske havde forestillet sig. Der kan argumenteres for, at det i sig selv er en lidt ærgerlig situation at starte med ambitioner om et skarpt udtryk og ende med noget, der passer bedst til en børnefødselsdag. Det er her det bløde satinbånd kommer til din redning. Med en fin sløjfe af blødt stof i fine kurver kan du nemlig lede opmærksomheden væk fra enhver uhensigtsmæssig fold i gavepapiret. Det er en nem og enkel løsning, der passer til både privat- og professionel brug. Her på vores webshop kan du finde et stort udvalg af satinbånd i forskellige kvaliteter. Du finder både det skinnende og glatte samt det ribbede, der tilføjer en smule mere tekstur. Fælles for det to kvaliteter er det kæmpe farveudvalg, som strækker sig fra de naturlige hvide, brune og sorte nuancer til de prangende gule, blå og lyserøde. 

Giv et godt førstehåndsindtryk

Kender du det der med at skulle give en gave, der virkelig har betydning? Eller måske er den bare til et menneske, som du virkelig holder af? Hvis du kender dette, kan du højst sandsynligt også nikke genkendende til, at det netop er i situationer som denne, man ønsker at gøre lidt ekstra ud af gaven og dens udseende. Heldigvis er der en let metode til at få dine vigtige gaver til at skille sig fra dem i billigt papir og krøllet plastikbånd. Ved at investere i en rulle gavepapir og smukt satinbånd kan du nemlig nemt og hurtigt løfte din gave til næste niveau. Især det skinnende og smukke satinbånd kan ændre din gaves udtryk. Det er jo egentlig en let og overkommelig måde at forbedre førstehåndsindtrykket på dine gaver, så de fremstår mere elegante og luksuriøse. Lyder dette som noget for dig? Her på siden kan du gå på opdagelse i et stort sortiment af satinbånd i et væld af smukke farver. Så er det bare at vælge den variant, der passer bedst til dig!

Er du også på jagt efter smukt gavepapir i høj kvalitet? Vi forhandler gavepapir i et væld af forskellige farver, mønstre og kvaliteter. Se vores udvalg på webshoppen og find det der passer bedst til dit nye satinbånd.

å inspiration

Er du nybegynder inden for området og har derfor ingen ide om, hvad du skal bruge, og hvordan du skal bære dig ad, når du skal pakke en gave smukt ind? Eller er du måske bare løbet tør for inspiration og har brug for nye ideer? Lige gyldigt hvordan din situation forholder sig, er vi klar til at hjælpe! I vores katalog om gaveindpakning finder du inspirerende billeder, der giver dig ideer til, hvordan du kan sammensætte varerne i vores sortiment. Se de smukke billeder og bliv klar til selv at pakke ind til den helt store guldmedalje. Find også et udpluk af vores udvalg af gaveposergavemærker og lignende, der sammen med smukt satinbånd og gavepapir løfter din gave til nye højder.