Butikstilbehør
Oplev vores udvalg af

pengeskuffer

Capture 4B/8C pengeskuffe 410x415x100mm sort

Pr. stk

873,75 kr.
Capture 4B/8C pengeskuffe 410x415x100mm sort

3034306

Sharp lille pengeskuffe med nøgle

Pr. stk

2.498,75 kr.
Sharp lille pengeskuffe med nøgle

1632075

Safescan SD-4141 pengeskuffe sort

Pr. stk

1.040,30 kr.
Safescan SD-4141 pengeskuffe sort

3044317

Sharp pengeskuffe med nøgle

Pr. stk

2.498,75 kr.
Sharp pengeskuffe med nøgle

1632076

Pengeskuffer til din forretning

Når det handler om fysiske butikker og forretninger, så er det langt fra en hemmelighed, at der er kontanter involveret. Derfor har langt de fleste forretninger brug for et sted at gøre af kontanterne, når kunderne har betalt, og der er i den forbindelse også brug for et sted at opbevare byttepenge ved kassen. Heldigvis finder du her på siden et udvalg af forskellige pengeskuffer.

Vi forhandler pengeskuffer fra to af de mest populære mærker: Capture og Safescan. Du kan derfor være sikker på, at de pengeskuffer, du finder her hos os, alle er af den allerbedste kvalitet, så du ikke behøver at bekymre dig om, om pengene er i sikkerhed eller ej, når de ligger i pengeskuffen.

Vores pengeskuffer kommer i flere forskellige højder, bredder og dybder, så du kan helt sikkert finde en, der passer til kassen i din forretning. De produkter, du finder her på siden, er ideelle til butikker, forretninger, skoler, kantiner og lignede. Derfor kan du helt sikkert finde en pengeskuffe, der passer til din situation.

Hold styr på pengene og gør arbejdsdagen lettere med pengeskuffer

Det kommer måske ikke som en overraskelse, at det er nemmere at holde styr på byttepenge og kontanter, hvis de opbevares i en pengeskuffe, men derfor er det alligevel lige værd at nævne. Der er nemlig ikke nogen sikrere måde at opbevare butikkens penge på, når det handler om de penge, der er nødt til at være ved kassen ude i butikken.

Du kan med fordel have lige så mange pengeskuffer i din forretning, som der er medarbejdere på arbejde. Det vil sige, hvis der er mulighed for, at der er tre kasser åbne ad gangen, så hav gerne mindst tre pengeskuffer til rådighed. På den måde kan hver kasseassistent have hver deres pengeskuffe, så der ikke opstår forvirring omkring, hvem der har ansvaret for hvilke penge. Hvis medarbejderne har hver sin pengeskuffe til rådighed, bliver det også meget lettere, når kasserne skal gøres op, for så kan den medarbejder, der snart har fri, gøre sin kasse op, mens en anden medarbejder betjener kassen med sin egen pengeskuffe. Når kassen så er gjort op, kan den medarbejder, der lige er mødt ind overtage kassen, uden at skulle have ansvaret for den første medarbejders penge. Det er smart!

Find alt det du skal bruge til din forretning

Når du har fået styr på pengeskuffer til din forretning, så tag endelig også et kig på vores overordnede sortiment af kasseapparater. Ud over pengeskuffer finder du her kassesystemer, pengetællere og stregkodescannere. Med andre ord så finder du alt det, du skal bruge i en ekspeditions situation lige her hos os. Det kommer sig ikke så nøje, om det er et køsystem, en kortlæser, en kvitteringsprinter, et helt kassesystem, en seddeltester pen eller noget helt sjette, du har brug for, det vigtige er, at du kan finde det hele i vores sortiment. Her hos os finder du også alt inden for butiksinventar. Så hvis du lige står og mangler indkøbskurve til at stille ved indgangen, så dine kunder har noget at lægge deres varer i, eller hvis du er på udkig efter salgskurve eller gitterbure til at præsentere dine varer i, så finder du det lige her hos os. Det kan også være, at du har mere brug for en stige, så du bedre kan nå at skifte pærer i dine lamper, eller måske har du brug for en opfyldningsvogn, så du ikke skal gå så mange gange frem og tilbage fra lageret, når der skal fyldes varer på hylderne. Heldigvis finder du også sådanne ting på siden med butiksinventar, så gå endelig på opdagelse i sortimentet!

Med det helt rigtige butiksinventar og de bedste ting til din kasselinje, så er bæreposer noget af det sidste, der mangler. For det er langt lettere for dine kunder at få deres indkøb ud i bilen eller hjem med offentlig transport, hvis de har mulighed for at bære det hele i poser. På vores side med bæreposer finder du poser, der er lavet af plast, bioplast, papir, polyester med mere, og de kommer i mange forskellige størrelser og farver. Du finder ovenikøbet også mere miljøvenlige bæreposer, så der er helt sikkert poser, der passer til din forretning og dit brand.