Elektronik
Oplev vores udvalg af

klemrygge

Tilbud
Klemryg Durable A4 30 ark Mørkeblå

Pr. pk.

58,15 kr.

199,98 kr.

Klemryg Durable A4 30 ark Mørkeblå

3030438

Leitz A4 klemrygge 30 ark sort

Pr. stk

Fra
4,14 kr.
Leitz A4 klemrygge 30 ark sort

1113524

Leitz A4 klemrygge 60 ark sort

Pr. stk

Fra
6,78 kr.
Leitz A4 klemrygge 60 ark sort

1113525

Bantex medio klemrygge A4 15mm t/50 ark sort

Pr. stk

Fra
8,44 kr.
Bantex medio klemrygge A4 15mm t/50 ark sort

1113512

Bantex medio klemrygge A4 15mm t/50 ark hvid

Pr. stk

Fra
8,26 kr.
Bantex medio klemrygge A4 15mm t/50 ark hvid

1113508

Bantex mini klemrygge A4 10mm t/15 ark sort

Pr. stk

Fra
8,30 kr.
Bantex mini klemrygge A4 10mm t/15 ark sort

1113502

Bantex mini klemrygge A4 10mm t/15 ark hvid

Pr. stk

Fra
8,26 kr.
Bantex mini klemrygge A4 10mm t/15 ark hvid

1113501

Enkel men effektiv indbinding med klemrygge

Har man et job, hvor man arbejder meget med papir, så kan det være en udfordring, hvis man ikke har den rette indbinding. Det kan ende med, at man mister overblikket, hvis papirerne ligger rundt på skrivebordet, og ikke er i orden. Har man en bunke løse papirer, og opdager, at der mangler et dokument, så skal man til at finde det frem på computeren og printe det ud igen. Helt galt går det, hvis dokumentet er sendt, og man ikke har det på sin egen computer. Så står man i en situation, hvor man har mistet et dokument, som kan være svært at skaffe igen. Det findes der heldigvis råd for. Ved at gøre brug af klemrygge så sikrer man, at der altid er orden i sine papirer, og man undgår situationer, hvor man opdager, at man mangler et vigtigt dokument. Klemrygge er en enkel men meget effektiv måde til indbinding af papirer, så man let kan holde styr på vigtige dokumenter.

Gør arbejdet lettere med en praktisk indbinding

Der findes mange former for indbinding. Nogle kræver, at man først laver huller i arkene, før man kan indbinde dem. Med klemrygge er det ikke nødvendigt med at lave huller først. Det gør, at man spare en masse tid, hvis man har meget papir, som skal indbindes. Man skal derfor heller ikke bruge en indbindingsmaskine, da papirerne let glider ind i klemryggen, og derefter sidder fast.

De klemrygge vi har i vores sortiment fås i forskellige varianter. De kommer i mange forskellige farver. Selvom nogle måske mener, at farverne ikke er så vigtige, så kan de faktisk bruges til vigtige funktioner. Man kan eventuelt give sine mapper en bestemt farve, som repræsentere et emne, man arbejder med på sit job. På den måde kan man lettere organisere de forskellige emner.

Det smarte ved klemrygge er at de også fås i forskellige størrelser. Har man en lille bunke af papirer, kan man måske nøjes med en klemryg, som er beregnet til 30 ark. Har man derimod en stor stak papirer, som skal indbindes, kan man gøre brug af klemrygge, som kan tage op til 100 ark. De kan ligeledes fås til A4 og A5 ark.

Klemrygge kan selvfølgelig også kombineres med forskellige indbindingsomslag. Et omslag kan være med til at skabe et professionelt indtryk. Det kan være, hvis man skal ud til en kunde, så kan det være god ide med et flot omslag, hvor man har samlet de dokumenter, som kunden skal have. Det kan være med til at give et godt indtryk, og man viser, at man har styr på tingene. Ligeledes kan et omslag være et godt valg, hvis man har en præsentation eller en rapport, som skal afleveres, da man kan gøre omslaget personligt, så det viser, hvad man har lavet.

Typer af indbinding

Der er mange forskellige former for indbinding, og det kan nogle gange være svært at finde et, som er perfekt til ens eget behov. Klemrygge er som sagt en meget nem og hurtig form for indbinding, men der findes også flere varianter, når man er i gang med arkivering. Her kan nævnes spiralrygge. Mange er nok bekendte med spiralrygge i form af spiralkalendere. Det smarte ved en spiralryg er, at det er meget let at bladre gennem siderne, selvom der er mange. Man undgår at siderne begynderne at vippe op. Det er en fordel, som gør sig gældende ved alle de materialer, man bruger spiralrygge til, da papiret kan ligge ned til siderne uden problemer. Med denne indbindingsmetode kan man nemt bladre mellem siderne, da de kan vendes hele vejen rundt om spiralen. For at gøre arbejdet mere effektivt kan det anbefales at gøre brug af en spiralindbindingsmaskine. Sidder man med mange ark, kan nogle af papirerne tit glide lidt fra hinanden, så man ikke kan få hullerne til at passe ind i spiralryggen. Den opgave klare spiralindbindingsmaskinen med lethed, da den er lavet til at stanse hullerne og sætte siderne ind i plastspiralen.