Elektronik
Oplev vores udvalg af

limomslag

BNT selvklæbende bogfilm 80my 30cmx25m

Pr. rl.

373,75 kr.
BNT selvklæbende bogfilm 80my 30cmx25m

1715019

GBC A4 limomslag 1,5mm 15ark hvid 100stk

Pr. stk

6,38 kr.
GBC A4 limomslag 1,5mm 15ark hvid 100stk

1683546

GBC A4 limomslag 4mm 40ark hvid 100stk

Pr. stk

6,38 kr.
GBC A4 limomslag 4mm 40ark hvid 100stk

1683547

BNT selvklæbende bogfilm 80my 40cmx25m

Pr. rl.

436,25 kr.
BNT selvklæbende bogfilm 80my 40cmx25m

1715021

GBC A4 limomslag 6mm 50ark hvid 100stk

Pr. stk

9,25 kr.
GBC A4 limomslag 6mm 50ark hvid 100stk

1683548

BNT selvklæbende bogfilm 60cmx10m klar

Pr. rl.

248,75 kr.
BNT selvklæbende bogfilm 60cmx10m klar

3036998

BNT selvklæbende bogfilm 80my 60cmx25m

Pr. rl.

623,75 kr.
BNT selvklæbende bogfilm 80my 60cmx25m

1715022

Indbinding med limomslag

Det kan let give anledning til frustration, hvis der ligger alverdens papirer og dokumenter rundt omkring, som man ikke har overblik over. Har man en bunke dokumenter, som hører sammen, men opdager, at der mangler et papir i stakken, så begynder det store sorteringsarbejde. Nu bliver man nødt til at lede alle sine papirer igennem, og hvis man ikke finder det, skal man til at printe det ud igen, hvis det da ikke er skrevet i hånden, og man derfor står i en situation, hvor man ikke har en ekstra kopi.

Fordele ved en god indbinding

Når man har muligheden for at indbinde sine dokumenter, er det altid en god ide at gøre det, da man så altid har styr på de dokumenter, man skal bruge i en given situation. Limomslag er et fremragende valg til dette formål, da limomslaget sikrer, at man nemt og hurtigt kan indbinde sine dokumenter. Det er en simpel, men meget effektiv og smart måde at gøre det på, da man også undgår at lave huller i sine papirer, og dermed spare tid, som kan bruges på andre opgaver.

Et limomslag er et rigtig godt valg, hvis man har lavet en præsentation eller rapport. I stedet for bare at aflevere alle papirerne løse, så virker det mere professionelt, når man aflevere alle papirerne samlet i et limomslag, og viser, at man har styr på alle detaljer. Selv en lille detalje som at samle sine papirer i et limomslag er noget, som faktisk har større betydning, end man lige regner med. Et eksempel kan være, hvis man skal ud til en kunde. Her kan det virke sjusket, hvis man hiver en stak løse papirer op af mappen, og giver til kunden. Det kan allerede give et dårligt indtryk, da man ikke har noget ordentligt, at præsentere sine papirer i. Derfor er det en god ide at gøre brug af limomslag, da det udstråler professionalisme og ordenssans, når man overrækker vigtige dokumenter, som er organiseret i et omslag med en flot indbinding.

Vores limomslag kan købes i størrelsen A4, og der kan vælges mellem hvor mange ark, limomslaget kan indeholde. Limomslagene kommer med transparente forsider, hvilket gør det muligt at personliggøre forsiden. Det at kunne personliggøre forsiden, gør det lettere at se, hvad omslaget indeholder. Hvis det er en præsentation, en rapport, et regnskab eller noget lignende, så kan man sætte en forside ind, som repræsentere materialet.

Der er måder, hvor man kan effektivisere indbindingen. Det kan gøres med en indbindingsmaskine. De fås i to forskellige versioner som hver især kan klare op til 300 til 600 ark ad gangen. Med maskinen undgår man at komme til at krølle sine ark, og man får en flot og præsentabel mappe. Hvis man skal indbinde mange papirer, er det værd at overveje at investere i en limindbindingsmaskine, da det gør arbejdet nemmere, og man spare tid, som kan bruges på andre ting.

 

Skab overblik med den rette arkivering

Arkivering er uhyre vigtigt. Både i hjemmet og på kontoret. En god arkivering sikrer, at man får orden i sine papirer, og man altid ved, hvor det hele er, og hvad der høre sammen. Limomslag er en rigtig god form for arkivering, da man kan holde styr på sine præstationer, rapporter og lignende. Der er dog flere kontorartikler i vores sortiment under mapper, som er et fremragende supplement til at holde styr på dokumenterne. Her kan blandt andet nævnes sorteringsmapper. Sorteringsmapperne er utrolig praktiske, da de giver mulighed for inddeling af dokumenter. Organiser for eksempel efter dag, måned eller år. Vil man gøre sig selv en yderligere tjeneste, kunne man kigge nærmere på en dokumentmappe. Her kan man samle mange af sine kontorartikler såsom lommeregner, iPad, kalender, prislister, visitkort og skriveblokke i en og samme mappe. Det gør, at man slipper for at have det hele til at ligge i en taske, som fylder meget mere end dokumentmappen.