Elektronik
Oplev vores udvalg af

regneruller

Regnerulle 57x65x13mm 60g 40m træfri

Pr. rl.

Fra
12,58 kr.
Regnerulle 57x65x13mm 60g 40m træfri

1187601

FSC.png
Regnerulle inkjet 57x70x12mm 35m

Pr. rl.

Fra
14,58 kr.
Regnerulle inkjet 57x70x12mm 35m

1187668

Restsalg
Regnerulle m/kopi 57x70x12mm 25m

Pr. rl.

6,19 kr.
Regnerulle m/kopi 57x70x12mm 25m

1187765

Regnerulle m/kopi 76x70x12mm 25m

Pr. stk.

Fra
18,28 kr.
Regnerulle m/kopi 76x70x12mm 25m

1187742

Regneruller i god kvalitet

Regneruller bruges i dag rigtig mange steder. Har man en strimmelregner, er det også nødvendigt med en regnerulle. Det er ikke kun strimmelregnere, som bruger regneruller, men også ældre kasseapparater. Man kunne få den tanke, at i dag hvor verden er blevet digitaliseret på rigtig mange områder, at produkter som regneruller ikke blev brugt mere. Selvom meget regnearbejde kan klares på en lommeregner, telefonen eller computeren, så er det nogle gange praktisk at have en maskine, hvor regnestykkerne kan printes direkte ud på papir, når man bruger den. I sær i virksomheder hvor der er meget regnearbejde, kan det være en fordel at bruge strimmelregnere med regneruller, da man kan holde styr på de forskellige regnskaber. Det kræver også, at de regneruller man bruger, er i god kvalitet, så man tydeligt kan se, hvad der står på papiret.

Perfekt til den daglige drift i en lang række brancher

Vi har i vores sortiment regneruller i en rigtig god kvalitet, som gør sig rigtig godt til strimmelregnere og ældre kasseapparater som kasseboner. En branche hvor man tit ser en strimmelregner, er restaurationsbranchen. Man har sikkert oplevet, at hvis man er inde og spise på en restaurant, at så kommer en tjener med en regnemaskine, når man er færdig. Det er lidt forskelligt, om de har en strimmelregner eller printer bonnen ud på kasseapparatet. Men de restauranter som bruger en strimmelregner, skal selvfølgelig også have en regnerulle.

Regnerullerne kan fås i forskellige pakker alt efter, hvor mange man har behov for. Det er derfor muligt at købe alt fra en enkelt rulle og op til 10 stk. Regnerullerne har forskellige standarder, som de skal overholde, og de ruller vi har i vores sortiment, overholder alle OEM standarder fra både NCR, ICL, ADS, IBM, Omron, Epson. Regnerullerne kommer desuden i 1 eller 2 lags versioner.

Vores regneruller fås til en billig pris, men det er ikke ensbetydende med, at vi er gået på kompromis med kvaliteten.  Regnerullerne er lavet af kvalitetspapir, som holder rigtig godt. Skal man bruge stærkere papir, kan man eventuelt kigge nærmere på vores termoruller. Termoruller er lavet i kraftigt papir. Det gør, at papiret er tungere end de almindelige regneruller, og egner sig godt som bonruller. Det kan fx anvendes i betalingsautomater, hvor kunderne skal bruge en kvittering.

Strimmelregnere og farvebånd

Har man set på en regnerulle, kan det også være nødvendigt, at man køber et farvebånd. Der findes forskellige modeller og farver. Det er derfor vigtigt, at man finder ud af, hvilken model og farve som man gerne vil anvende til sine regneruller. Hvis man er i tvivl, så står vi selvfølgelig til rådighed og hjælper med de spørgsmål, som skulle opstå.

Man kommer ikke ret langt med sin regnerulle, hvis man skal bruge dem i en regnemaskine, men ikke lige har en ved hånden. Vi kan derfor tilbyde flere varianter af strimmelregnere, som man kan udskrive alt det, man taster ind på dem. Det gør det nemt at gå tilbage i sine regnskaber, og man mister dermed aldrig overblikket over det, man har indtastet på maskinen.

Strimmelregneren er udstyret med et digitalt display, hvor man tydeligt kan se de tal, man indtaster. Der er ydermere en indbygget printerenhed, som udskriver de resultater, man beregner ved hjælp af en trykmekanisme. Det gør det muligt, at man nemt og hurtigt kan printe alt fra beregninger, boner og kvitteringer ud. Strimmelregneren er meget populær i mange forskellige erhverv som detail og restaurationsbranchen, men i sær blandt bogholdere og revisorer er den meget anvendt, da de har brug for at se deres beregningshistorik med det samme, eller kunne dokumentere en række beregninger. Strimmelregneren kommer også med store og tydelige taster, som kan være en fordel for mange folk, da tallene er nemme at se, og man undgår at ramme flere taster på samme tid, når man trykker på dem.