Elektronik
Oplev vores udvalg af

højtalere

Apple HomePod mini højtaler Space Grey

Pr. stk

1.137,70 kr.
Apple HomePod mini højtaler Space Grey

3041946

Apple HomePod mini højtaler hvid

Pr. stk

1.234,25 kr.
Apple HomePod mini højtaler hvid

3041947

Ultimate Ears Boom 3 højtaler trådløs sort

Pr. stk

1.836,25 kr.
Ultimate Ears Boom 3 højtaler trådløs sort

3036767

Konferencehøjtalere i professionel kvalitet

Lav hvilket som helst rum eller mødelokale om til et konferencecenter med speakerphones fra Poly eller Jabra. Deltag i samtaler hvor som helst og når som helst ved at benytte en transportabel speakerphone med Bluetooth. Med smart ”Plug and Play”-løsning kan du nu nemt afholde møder – blot forbind og ring op – nemmere bliver det ikke. Selvom de fleste konferencehøjtalere er lavet i et kompakt design, så vil du blive overrasket over den super gode lydkvalitet, som giver perfekte lydgengivelser og filtrerer baggrundsstøj fra. Lyt til musik hvor som helst og når som helst. Kan du heller ikke undvære musikken, når du er på farten, på ferie eller i haven? Det behøver du heller ikke. I dag kan du nemlig få en masse forskellige minihøjtalere, der er transportable, og kan tages med overalt. Med en trådløs Bluetooth højtaler har du altid musikken lige ved hånden – og så kan den streames direkte fra en af dine mobile enheder. Lyt til musik direkte fra din smartphone eller tablet når du er på stranden, eller befinder dig et andet sted uden adgang til en strømkilde. Det er da nemt og bekvemt. Udvalget er stort når det kommer til transportable højtalere, så find ud af hvilke behov du har – og find dernæst et produkt, der matcher. Funktioner som disse kan være vigtige for dig, når du skal vælge en transportabel højtaler: Bluetooth, stereolyd, vægt og om den er vandtæt.

Pålidelige højtalere til klare lydopkald

Vi forstår vigtigheden af at have den bedste lydkvalitet på kontoret, især når det kommer til online møder og præsentationer. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af konferencetelefoner, trådløse højtalere og surround sound-systemer, der vil forbedre dine lydoplevelser. Hos os finder du kendte mærker som Apple, Jabra og Logi, der er kendt for deres kvalitet og pålidelighed. Vores udvalg af Bluetooth højtalere giver dig mulighed for at have fuld kontrol over lyden, så du kan skabe den perfekte atmosfære, uanset om du er på kontoret eller derhjemme. Uanset om du er på udkig efter en kompakt trådløs højttaler til at tage med dig på farten, eller et surround sound-system til at skabe en biograf-lignende oplevelse derhjemme, har vi det, du leder efter. Vores professionelle team står klar til at hjælpe dig med at finde den ideelle løsning til dig og din virksomhed. Vi har selvsagt et stort sortiment af højtalere, som du kan se her på siden, men du kan også finde et godt udvalg af hovedtelefoner, hvor mange af dem også er trådløse. Vi har også headsets til brug med telefoner og computere - alle med indbygget mikrofon. Du finder også et sortiment af DAB+ radioer, så du ikke skal gøre andet end at tænde for radioen for at nyde musik i din hverdag.

Højtalere giver musik til hverdag og fest

I vores sortiment af højttalere finder du en højttaler til ethvert formål. Vi har helt store højttalere, som sagtens kan spille en stue eller lejlighed op til fest, mens andre af vores lidt mindre modeller især egner sig til køkkenet eller sommerhuset. Nogle af vores højtalere er vandtætte eller vandafvisende, og egner sig derfor ekstra godt til en tur på stranden eller til brug i badeværelset. Vores udvalg af mini højttalere giver dig mulighed for at nyde en fantastisk lyd uden at optage unødvendig plads. Er du på udkig efter en subwoofer, soundbar, et HiFi-system eller surroundanlæg? Tag et kig på vores udvalg af højtalere, der leverer enestående lydoplevelser og er perfekte til dig, som ønsker god lyd til hverdag og fest. Det kan også være du blot vil forbedre lydkvaliteten på dine onlinemøder og konferenceopkald, så kan vi også klare det. Vi forhandler en række kendte mærker, der alle er kendetegnet ved deres høje kvalitet og sikrer, at du får den bedst mulige lydoplevelse. Uanset dit formål, så kan du købe lige den højttaler, du har behov for hos os.

Trådløse højtalere med Bluetooth og høj lydkvalitet

Rigtig mange af højtalerne i vores sortiment er trådløse Bluetooth-højttalere. Det betyder, at de er nemme at forbinde til en telefon, tablet eller computer med Bluetooth, så du kan nyde musik, lyd og podcasts uanset hvor du er – for højtalerne kan du selvfølgelig tage med dig, takket være deres indbyggede batteri. Selvom du finder en trådløs højtaler i vores sortiment, som du er vild med, så er det vigtigt, at du tjekker de tekniske specifikationer på varen for at sikre, at den lever op til dine krav. Det er for eksempel vigtigt at kigge på, hvor mange timers spilletid du kan få på en opladning, hvor højt den potentielt kan spille samt selvfølgelig hvor stor højttaleren er. Sørg for, at den passer til dit behov, så du kan ramme plet første gang. Nogle højtalere gør det også muligt at parre flere højtalere sammen for at opnå en mere omfattende lydoplevelse. Med teknologier som multirumsløsninger kan du nemt opbygge et system, hvor flere højtalere kan forbindes og spille sammen i forskellige rum eller zoner. Dette giver dig mulighed for at skabe en sømløs lydoplevelse i hele dit hjem eller kontor. Flere mærker tilbyder aktive højtalere og multirumsløsninger, der kan opfylde dine behov for at parre flere højtalere sammen. Uanset om du ønsker at bygge et surround sound-system eller bare ønsker at forbedre lydkvaliteten i dit rum, er der mange muligheder for at skabe imponerende lydoplevelser ved at parre flere højtalere sammen.