Elektronik
Oplev vores udvalg af

mobiltelefoner

Ny mobiltelefon?

Leder du efter ny mobiltelefon? Vi har et evigt skiftende sortiment af nogle af de nyeste mobiltelefoner og smartphones på markedet. Vi forhandler både nye og brugte smartphones, for eksempel Apple iPhone, hvor du kan spare rigtig mange penge på at købe en brugt, eller refurbished, iPhone.

En refurbished mobiltelefon er en brugt telefon, men du får stadig garanti med på købet, og telefonen er blevet gendannet til fabriksindstillinger. Der er også taget en vurdering af telefonens stand, som så bliver afspejlet i prisen på den brugte telefon. Læs mere om standen på de enkelte produktsider. Husk i øvrigt også, at tilkøbe skærmbeskyttelse samt mobilcover til din mobil, så den er godt beskyttet.

Det er altså lige som at få en ny telefon, bortset fra at der ikke er blevet brugt ressourcer på at producere en splinterny telefon. På den måde er refurbished eller genbrugte mobiler med til at skåne miljøet. Så hvis du ikke behøver at have det nyeste på markedet, så er den her type mobiltelefon lige noget for dig!

Køb brugt elektronik – spar penge og hjælp miljøet

Ved at genbruge elektronik kan du som sagt være med til at hjælpe miljøet med din smartphone! I stedet for at købe en ny telefon hver gang, så kan en brugt telefon være lige så god. Vi forhandler faktisk flere typer brugt elektronik: Er du interesseret i at købe brugt elektronik, så har vi også refurbished tablets og iPads samt masser af brugte bærbare computere. Du kan også finde et stort udvalg af tilbehør til din mobiltelefon i vores sortiment.