Mobilcovers
Oplev vores udvalg af

mobilcovers

Gyro stabilisator til mobiltelefon

Pr. stk

1.210,43 kr.
Gyro stabilisator til mobiltelefon

3022483

Vicanco magnetisk mobilholder

Pr. stk

200,65 kr.
Vicanco magnetisk mobilholder

1178729

Vivanco 2i1 cover t/iPhone 6/7/8

Pr. stk

225,89 kr.
Vivanco 2i1 cover t/iPhone 6/7/8

1178715

Vivanco iPhone cover t/iPhone X/XS

Pr. stk

214,50 kr.
Vivanco iPhone cover t/iPhone X/XS

1178549

Tech21 Evo wallet iPhone 7 sort

Pr. stk

465,65 kr.
Tech21 Evo wallet iPhone 7 sort

1178628

Vivanco 2i1 cover t/iPhone X/XS

Pr. stk

225,89 kr.
Vivanco 2i1 cover t/iPhone X/XS

1178714

Et mobilcover er en uundværlig følgesvend

Er der noget værre end at stå med en mobiltelefon, der ikke vil tænde efter, den har været tabt? Stort set ikke, vel? Mobiltelefonen er med tiden og den teknologiske udviklings rivende fart blevet en næsten uundværlig følgesvend i de fleste menneskers dagligdag. Den er med overalt og kan da også udgøre god assistance i alle de situationer, hvor vi førhen benyttede os af andre hjælpemidler. Dette betyder altså også, at det ville være utroligt uhensigtsmæssigt, hvis den smarte følgesvend skulle hænde at gå i stykker, fordi den blev tabt eller faldt ned på et hårdt underlag. Desværre sker dette dog ofte, hvis ikke den er beskyttet. Heldigvis er der dog en løsning, der øger telefonens overlevelseschancer efter et fald. Løsningen er mobilcovers. De omslutter den skrøbelige mobiltelefon og beskytter den mod de helt store skader. På vores webshop finder du hundredvis af forskellige mobilcovers, der hver især kan hjælpe dig med at passe ekstra godt på lige netop din trofaste følgesvend, selvom du måske har tendens til at tabe den. Så risikerer du ikke at stå i en situation, hvor du pludselig ikke kan ringe til din kollega, læse en vigtig mail eller tage et flot foto.

 

Forskellige modeller og materialer

Når det er gået op for dig, at du virkelig har brug for noget til at beskytte din dyrebare telefon mod skader, står vi til rådighed med vores kæmpe sortiment af mobilcovers. Lige gyldigt hvilken telefon du ejer, kan du med stor sandsynlighed finde et cover, der passer til dine behov. Udvalget dækker over mobilcovers til forskellige modeller af mobiltelefoner lige fra IPhones til Samsung, Huawei, Universal og Sony.  

Vores udvalg af mobilcovers dækker desuden over mange modeller og designs. Hvis du ønsker et enkelt cover, der ikke skiller sig for meget ud, finder du helt enkle modeller i klar, sort og grå plast, gummi og læder. Må dit mobilcover godt skille sig lidt ud, kan du vælge en model med lidt farve som f.eks. pink, blå eller grøn. Er du til lidt ekstra praktisk opbevaring, sælger vi også covers med etuier, der giver dig mulighed for at have de vigtigste hævekort lige ved hånden. Gå på opdagelse i vores store udvalg i dag og køb dit næste mobilcover hos os.

Andet tilbehør

Forestil dig dette; Du står på supermarkedets hårde klinkegulv og skal fiske din tegnebog op af lommen, så du kan betale for dine indkøb. Med tegnebogen følger dog din telefon, som lander på det kolde gulv med en ildevarslende lyd af knust glas. En lyd der ikke ligefrem giver dig lyst til at samle telefonen op og kigge på din skærm, der højst sandsynligt er i gået i 1000 stykker. Denne hændelse får dig med god grund til at ærgre dig over, at du ikke havde sørget for bedre beskyttelse til din telefon. Lad os hjælpe dig, så det ikke går lige så galt næste gang uheldet er ude. Et mobilcover havde uden tvivl taget en del af stødet og måske sikret din skærm imod at gå helt i stykker. Hvis du derimod ønsker ekstra beskyttelse, der går udover vores udvalg af mobilcovers, kan du på vores hjemmeside også finde et udvalg af skærmbeskyttelse, som PanzerGlass, der yder ekstra beskyttelse til din skærm. Det kan også være, at din oplader er gået i stykker – så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med en ny.