Emballage
Oplev vores udvalg af

kabelbindere og strips

Kabelstrips 200x4,8mm sort 100stk

Pr. ps.

37,44 kr.
Kabelstrips 200x4,8mm sort 100stk

3037974

Kabelbindere 8x500mm sort 100stk

Pr. ps.

148,75 kr.
Kabelbindere 8x500mm sort 100stk

3031541

Kabelbindere 3,6x150mm sort 100stk

Pr. ps.

24,94 kr.
Kabelbindere 3,6x150mm sort 100stk

3031542

Tesa velcrobånd kabelbinder 10mmx5m sort 12stk

Pr. stk

Fra
103,69 kr.
Tesa velcrobånd kabelbinder 10mmx5m sort 12stk

1502107

Bluestar wirestrop 1m

Pr. stk

323,75 kr.
Bluestar wirestrop 1m

3037609

Skab orden med strips og kabelbindere

Kabler kan tit ende i et stort rod. Har man både fjernsyn, spillekonsoller, computer, Blu-ray afspiller eller andet til at stå på sit tv-bord, så er det svært ikke at undgå, at der ligger en bunke af kabler spredt ud på gulvet. Samtidigt ligger alle kablerne oveni hinanden, og det kan ende med at blive et større arbejde, når man skal til at finde ud af, hvad der høre til hvad.

Hvis man tænker på, hvad forskellen på strips og kabelbindere er, så er der faktisk ikke nogen forskel. Strips er bare det engelske ord for kabelbindere, så man får et produkt med de samme funktioner, uanset hvad man vælger at købe.

Kan bruges til alle formål samt indenfor og udenfor

Strips og kabelbindere er en rigtig smart opfindelse. Produktet er meget simpelt, men utroligt funktionelt. Alle kan finde ud af at bruge dem, og man vil takke sig selv for at få styr på sine kabler, så man undgår, at de ligger i bunker, hvor man hverken kan finde hoved eller hale i det hele.

Det er som sagt en god løsning at bruge i hjemmet, men på arbejdspladsen er det endnu vigtigere, at der er styr på kablerne. I sær på kontoret hvor der sidder flere mennesker samlet, og hvor der er meget elektronisk udstyr. Her er det optimalt, at der er styr på alle kabler, så man ikke kommer til at pille ved sidemandens ledninger, og ved et uheld kommer til at tage et stik ud, som er forbundet til hans udstyr. Foruden at være en effektiv løsning på sortering af kabler på kontoret så hjælper det også på helhedsindtrykket. Ejer man en virksomhed, ser man gerne, at det ser præsentabelt ud. Ligger der kabler, og flyder over det hele, giver det måske et sjusket indtryk, hvis der er besøg i virksomheden. Potentiale kunder får jo en masse indtryk, og derfor kan det virke uprofessionelt, hvis kunden bliver mødt af et kontor, som er rodet. Det kan let afhjælpes med strips og kabelbindere, så kontoret kommer til at se indbydende ud.

Strips og kabelbindere som er lavet i nylon polyamid, kan med fordel anvendes udenfor. De er meget kraftfulde, og har en lang levetid. De kan både klare kulde og varme, og kan anvendes til alle former for bundtnings- og fæstningsopgaver.

Strips og kabelbindere kan faktisk bruges til mere, end man lige tror. Selvom de primært er udviklet med fokus på at samle kabler og ledninger, så kan de bruges til flere praktiske formål. Et eksempel er, at de kan anvendes som bindetråd til opsætning af havehegn eller lignende. Grunden til de er gode til dette formål er, at de fungerer sådan, at efter de er fastspændt så løsnes de ikke igen. Det betyder, at man ikke skal bekymre sig om, at de åbner ved et uheld. Det er fordelagtigt i forhold til en snor, som let kan løsnes, og kan gå op, selvom man har bundet en knude. De er også nemme at klippe over med en saks, hvis det bliver nødvendigt at fjerne dem igen.

 

Praktiske løsninger til kabler og ledninger

Strips og kabelbindere er som nævnt en rigtig smart løsning til at gøre op med rodet, som opstår, når man har mange kabler og ledninger liggende. Der findes dog flere produkter man kan kombinere med strips og kabelbindere. Her kan med fordel nævnes kabelbakker. Kabelbakken kan monteres under skrivebordet, så den ikke er synlig, og man får hermed mulighed for at skjule kabler og ledninger, ved at føre dem ned bag bordet, så de ikke ligger i vejen. Kabelbakken er let at åbne og lukke, som gør det nemt at gemme ledninger væk og finde dem igen. Gør dig selv en stor tjeneste og brug en af vores kabelbakker, så kabelrod og ledninger som ligger langs skrivebordet, kan undgås. Lidt i samme stil som kabelbakker kan vi også anbefale kabelgennemføring. Det er også et produkt, som har til formål at skjule kabler og ledninger dog med en anden udformning. Her er produktet rundt, men kan på samme måde som kabelbakker monteres underskrivebordet, så man let kan skjule diverse kabler og ledninger. Det er en smagssans hvilken variant, man er til, men de er begge lette at montere, og på længere sigt vil du takke dig selv for, at du har styr på kablerne, og ikke skal døje med, at de ligger hulter til bulter over det hele.