Emballage
Oplev vores udvalg af

plomber og spænder

Pallespænder 13mm plast

Pr. pk.

541,28 kr.
Pallespænder 13mm plast

3028763

Palleplomber 13mm stål

Pr. pk.

868,61 kr.
Palleplomber 13mm stål

3029501

Pallespænde 16mm sort 500stk

Pr. krt.

675,60 kr.
Pallespænde 16mm sort 500stk

3030481

Palleplomber 12mm stål 2000stk

Pr. pk.

1.123,75 kr.
Palleplomber 12mm stål 2000stk

3029496

Pallespænder 13mm stål

Pr. krt.

1.038,93 kr.
Pallespænder 13mm stål

3029507

Pallespænder 19mm stål

Pr. ks.

1.220,14 kr.
Pallespænder 19mm stål

3029498

Beskyt varerne med plomber og spænder

Det er en rigtig god ide, at man altid er opmærksom på, hvordan varerne er pakket, da de gerne skulle ankomme sikkert under transporten uden skader, så kunden er tilfreds. Der findes mange forskellige muligheder, når man skal opnå en optimal beskyttelse af varer, og det kan derfor nogle gange være svært at finde den beskyttelse, som egner sig bedst. Vi har i vores sortiment et stort udvalg af beskyttelse til varer, og vi kan klart anbefale plomber og spænder, som er et rigtig godt valg, når man vil sikre sine varer bedst muligt.

De forskellige plomber og spænder

Der er forskellige varianter af plomber og spænder, som kan anvendes til en sikker fæstning, og herunder er en kort beskrivelse af typerne.

Plastspænder
En plastspænder er en rigtig smart opfindelse, som kan bruges i en lang række erhverv som for eksempel et lager, hvor der pakkes mange pakker. Plastspænder til PP-bånd til lettere pallestrapning og bundtning og lukning af kasser. Når man bruger plastspænder, er det ideelt at anvende strapbånd. Med plastspænder er det let at lukke strapbåndet, samtidigt med at plastspænderne gør det nemt at regulere, hvor stramt strapbåndet skal sidde om pakken. En anden fordel ved plastspænder er, at det er en billig, men effektiv måde til lukning. Man slipper også for at skulle investere i værktøj, da man let kan lukke plastspænderne med sine hænder.

Metalspænder
Metalspænder er en anden form for forsegling, som i forhold til plastspænder er meget holdbare. Man skal derfor bruge en plombetang til at lukke spændet, og når først spændet er lukket, sidder det rigtig godt fast, og man er derfor sikret, at ens varer forbliver samlet.

Effektiv beskyttelse af pakker

Når man arbejder med palletering, så findes der foruden plomber og spænder flere former for beskyttelse, som sørger for at holde pakkerne på plads, så de ikke får unødvendige skader. Her kan blandt andet nævnes palle- og strapbånd. Enhver som arbejder i en virksomhed, hvor der bliver pakket paller, kender til bekymringen om, hvorvidt varerne er monteret godt nok på pallen. De skal gerne kunne stå fast uden at falde af pallen. Det er en unødvendig bekymring at have, da problemet let kan afhjælpes ved at bruge pallebånd og strapbånd, som sikrer at varerne forbliver på pallen, og ikke falder af under transporten. Båndet har en meget høj brudstyrke, og dermed kan det uden problemer holde fast på tingene. Uanset om varerne vejer 30kg, 250kg eller 600kg, så kan båndet fås i præcis den variant, som passer til de varer, som skal sendes afsted, og man undgår at gå med en nervøs følelse af, om varerne nu når helskindet frem til kunden.