Emballage
Oplev vores udvalg af

flyttekasser

FSC.png
Flyttekasse ekstra kraftig 703x385x420mm

Pr. stk

Fra
51,65 kr.
Flyttekasse ekstra kraftig 703x385x420mm

1560402

FSC.png
Junior flyttekasse 373x380x556mm

Pr. stk

Fra
47,94 kr.
Junior flyttekasse 373x380x556mm

1560400

Flyttetæppe 150x200cm grå

Pr. stk

60,65 kr.
Flyttetæppe 150x200cm grå

3030923

Køb gode flyttekasser til din næste flytning

At flytte kan være en stor og til tider uoverskuelig proces. Men det behøver det ikke være. Uanset om du flytter i ny bolig, ommøblerer et rum eller blot skal opbevare nogle ting, sikrer gode flyttekasser, at dine ejendele bliver pakket forsvarligt ned. Og hjælper dig med at bevare overblikket over dine ting.

Når du køber flyttekasser, er det vigtigt, at du køber i god kvalitet. Dårlige flyttekasser hvor siderne ikke holder sin form, øger kun stressen ved at flytte. Vi har gjort valget nemt for dig, så hos os forhandler vi kun én type flyttekasse. Den klassiske flyttekasse som kan bruges til al form for flytning og opbevaring. Vores flyttekasser er slidstærke og lavet i 5 mm. Dobbelt bølge. Kassens praktiske håndtag gør det nemt at flyttekassen fra A til B og løfte den op og ned. Den store volumen på hele 76 liter sikrer, at du næsten kan pakke alt ned i den. Uanset om det er tunge bøger eller en samling af fingerringe. Husk blot at tilpasse mængden du pakker i kassen i forhold til vægten.

Hvor mange flyttekasser skal jeg bruge?

Det kan være svært på forhånd helt at vide, hvor mange ting man egentlig har og hvor meget de fylder i flyttekasser. Bøger kan for eksempel stables pænt i kasserne, men på grund af vægten kan man ikke fylde en hel kasse. Omvendt er en pande og en vase meget besværlig at pakke på grund af form og skrøbelighed.

Så hvor mange flyttekasser skal du bruge? En god tommelfingerregel hedder, at du skal bruge en halv kasse per kvadratmeter bolig, du bor i nu. Hertil skal du så cirka regne med fem ekstra flyttekasser per person i husstanden. Det vil altså sige, at bor I fire personer i et 150 kvadratmeter stort hus, skal du bruge 160 divideret med 2 lig 80 flyttekasser plus 4 personer gange 5 kasser lig 20. Totalt set skal du så bruge 100 flyttekasser.

Helt præcis er reglen selvfølgelig ikke, da der kan være stor forskel på, hvor mange ting vi ejer og har gemt, samt hvor meget de fylder. Men brug det som en tommelfingerregel til din næste flytning.

Tilbehør til din flyting

Mangler du mere end flyttekasser, finder du på Daarbakredoffice.dk også et stort udvalg af andre materialer til sikring af dine ejendele under flytning. Køb bl.a. bobleplast, emballagetape, bølgepap og papkasser i forskellige mål. Bobleplast og bølgepap kan med fordel bruges til både forsendelser og beskyttelse af dine skrøbelige ejendele som f.eks. vaser og glas. Husk også en god sprittusch til at skrive på kasserne, hvad de hver især indeholder. På den måde bevarer du overblikket, når du skal pakke dine ejendele ud igen i jeres nye bolig.