Kontorartikler
Oplev vores udvalg af

arkivskabe

Durable multifunktionskab med hjul hvid

Pr. stk

1.873,75 kr.
Durable multifunktionskab med hjul hvid

3025746

Durable multifunktionskab med hjul grå

Pr. stk

1.873,75 kr.
Durable multifunktionskab med hjul grå

3023305

Durable multifunktionskab med hjul bøg

Pr. stk

1.873,75 kr.
Durable multifunktionskab med hjul bøg

3023306

Kongamek arkivvogn grå/hvid

Pr. stk

2.248,75 kr.
Kongamek arkivvogn grå/hvid

3043351

Arkivskabe til ethvert behov

Spar tid på at lede efter dine papirer og dokumenter. Med arkiveringselementer i forskellige størrelser og stilarter der matcher din indretning, kan du holde styr på det hele med ét af vores arkivskabe. Hvad end det er mapper, kataloger eller værktøj du skal forvare - så finder du uden tvivl en arkiveringsløsning lidt ud over det sædvanlige hos os.

Gode arkivskabe gør en verden til forskel

Kender du det at arkivet roder med ringbind, der gennem tiden bare er sat tilfældigt ind? Eller at brevbakkerne er næsten fyldte, og det er lige før, at der ikke er plads til flere? Bare rolig, det har vi heldigvis et råd for. Hos os finder du et stort udvalg af kvalitets arkiveringsmidler til kontoret, institutionen eller hjemmebrug.

Et arkivskab eller hængemappeskab skjuler ikke blot dine mapper, de giver også øget sikkerhed. Mange af vores modeller kan låses, så du har et sikkert sted at opbevare filer med personfølsomme oplysninger og gamle kærestebreve. Der er også mulighed for at vælge skuffeskabe eller dokumentskabe, der er brandsikrede eller brandisolerede. Du kan altså gemme dit rod af vejen, samtidig med at du beskytter kære ejestykker.

Med et skuffeskab er placeringsmulighederne fx næsten uendelige. Det lille opbevaringsmøbel er både mobilt og praktisk når det gælder systematisering af dine kontorartikler. Med et hængemappeskab sparer du derimod brevordnere væk, idet du nemt sortere dine papirer og dokumenter i tilhørende hængemapper i stedet.

Når det gælder arkivering, findes der rigtig mange muligheder, men det handler om at finde den løsning, som passer til dig. Det kan være stilfuldt og funktionelt, men vælger du vores produkter, garanterer vi at det også bliver effektivt.