Kontorartikler
Oplev vores udvalg af

konceptholder

Q-connect konceptholder A4 grå

Pr. stk

186,25 kr.
Q-connect konceptholder A4 grå

3028246

Twin Base 7700 konceptholder

Pr. stk

Fra
1.116,86 kr.
Twin Base 7700 konceptholder

1174309

Kensington InSight Plus konceptholder 50ark grå

Pr. stk

186,25 kr.
Kensington InSight Plus konceptholder 50ark grå

3042064

Jobmate A3 konceptholder

Pr. stk

998,75 kr.
Jobmate A3 konceptholder

1174375

Twin Base 7600 konceptholder

Pr. stk

1.348,75 kr.
Twin Base 7600 konceptholder

1174310

Fellowes I-Spire A4 konceptholder hvid

Pr. stk

336,25 kr.
Fellowes I-Spire A4 konceptholder hvid

3026646

Kensington FlexClip bærbar manuskriptholder sort

Pr. stk

161,25 kr.
Kensington FlexClip bærbar manuskriptholder sort

3035093

Fellowes HanaA3/A4 konceptholder sort

Pr. stk

2.498,75 kr.
Fellowes HanaA3/A4 konceptholder sort

3026649

Fellowes Hana A3/A4 konceptholder hvid

Pr. stk

2.498,75 kr.
Fellowes Hana A3/A4 konceptholder hvid

3026650

Undgå skader og få dit arbejde op i læsehøjde med en konceptholder 

Hos os finder du konceptholdere med mange forskellige indstillingsmuligheder og funktioner. Samtlige af konceptholderne er udstyret med en klemme, som fastholder papirerne samt en gennemsigtig læseskinne, som gør det overskueligt at se, hvor du er nået til.

I sortimentet finder du også konceptholdere, som kan roteres, så du selv kan bestemme, om dokumentet vender vertikalt eller horisontalt. Med en konceptholder kan du stabilt placere dine dokumenter direkte på bordet og justere den til det niveau, der passer dig. En justerbar konceptholder er ikke bare praktisk. Den giver også en god ergonomisk placering af dine papirer foran skærmen. På den måde tilgodeses lige præcis din arbejdsvinkel, og du undgår nakkesmerter.

Få din elektronik hævet op på samme niveau

Skal elektronikken være helt i vinkel, så tjek også vores udvalg af mobil-, tablets- og monitorstandere ud. Her finder du justerbare platforme til din laptops eller computerskærme. Alle er det systemer der kan vinkles for den optimale betragtningsvinkel og arbejdsstilling. Vi har ligeledes ergonomiske kontorstole samt et kæmpe udvalg af hæve-/sænkeborde, hvis det ellers også kunne friste.

Optimal læsning med konceptholdere

Det kan være besværligt at balancere alle sine dokumenter på skrivebordet, i mens man skal arbejde på computeren. Hvis man sidder med et dokument i hånden, og samtidigt skal skrive vigtig information ind fra dokumentet på computeren, kan man tit tabe tråden, da man hele tiden skal skifte fokus, fra det der står på dokumentet, og det som skal skrives på computeren. Det kan også give bagslag, hvis man har mange forskellige dokumenter liggende spredt rundt på skrivebordet, da man måske lige glemmer, hvilket dokument man er kommet til, og på denne måde skal til at bruge tid på at finde det, som passer med det, man er i gang med at skrive ind på computeren. Det kan være et rigtig tidskrævende arbejde, hvor man spilder en masse unødvendig tid på hele tiden at holde dokumenterne organiserede, mens man arbejder. Det findes der heldigvis råd for. Med konceptholdere får man en meget simpel, men effektiv måde at optimere sin arbejdsgang på. Konceptholdere giver en optimal læsning, da man uden problemer kan stille den under eller ved siden af skærmen, så man aldrig taber fokus på det, man skal skrive, og det som skal læses.

Optimer arbejdsprocessen

Med konceptholdere sikrer man ikke kun, at der altid er styr på vigtige papirer, men også at selve arbejdstiden bliver væsentligt optimeret. Det smarte ved holderen er, at man kan have flere ark til at ligge i den på samme tid. Det løser problemet med at have papir liggende rundt på skrivebordet. I stedet for kan man samle alle ark i konceptholderen og nemt sætte dem i orden, så man hele tiden ved, hvor man er kommet til. Det gør også, at man bevarer overblikket, og ikke bliver stresset. Vores konceptholdere er også kendetegnet ved, at de er udført i rigtig god kvalitet, som gør sig gældende ved, at de er stærke og solide. Det betyder, at man med lethed også kan bruge dem til ringbind. Et ringbind kan tage en del af pladsen på skrivebordet, men det løses let ved at ligge det i konceptholderen. Med ringbindet har man allerede sine vigtige dokumenter sorteret, og det gør det derfor ekstra nemt at have ringbindet liggende foran en, så man let kan bladre det igennem. Konceptholderen kommer i to forskellige versioner. Den ene er til A4 ark, og den anden er til A3 ark. Det gør det lettere at arbejde med større print, da man ikke er begrænset til udelukkende at bruge A4. En anden smart funktion ved konceptholdere er, at de er udviklet med henblik på ergonomi. I dag er der meget opmærksomhed på gode arbejdspositioner. Det er vigtigt, da man undgår, og forebygger skader, når ens sidestilling er korrekt. Det gør sig også glædende ved konceptholdere. Den er lavet på den måde, at man let kan justere den, så arbejdsvinklen altid passer til ens eget behov.

Udnyt pladsen på skrivebordet

Konceptholdere er et must på skrivebordet, da man kan samle papirerne et sted, og let sortere i dem. Der er flere kontorartikler, som sammen med konceptholdere er et udmærket supplement til arbejdspladsen. Her kan blandt andet nævnes ringbind og mapper, som gør det let at lave system i vigtige dokumenter, så man altid kan finde det, man skal bruge i enhver situation. Til opbevaring af ringbind og mapper er det ideelt at have et skuffekabinet. Skuffekabinetter findes i mange forskellige størrelser og varianter, men har man ikke så meget plads, kan det klart anbefales, at man investerer i et skuffekabinet, som kan placeres i det ene hjørne af skrivebordet. Det er en funktionel løsning til opbevaring, da det ikke fylder ret meget, og man har altid sine mapper og ringbind inden for rækkevidde.