Kontorartikler
Oplev vores udvalg af

kassesystemer

Sharp XE-A177 kasseapparat

Pr. stk

4.373,75 kr.
Sharp XE-A177 kasseapparat

1632069

POS 2S kassesystem i sort

Pr. stk

23.748,75 kr.
POS 2S kassesystem i sort

1630035

Sharp XE-A307 kasseapparat med scanner

Pr. stk

9.873,75 kr.
Sharp XE-A307 kasseapparat med scanner

1630024

Indstempling TimeMoto t/RFID TM-616

Pr. stk

3.322,94 kr.
Indstempling TimeMoto t/RFID TM-616

3033190

POS 2S dibal vægt

Pr. stk

6.248,75 kr.
POS 2S dibal vægt

1630044

Sharp ER-A411 tastaturovertræk

Pr. stk

748,75 kr.
Sharp ER-A411 tastaturovertræk

1632088

Sharp EX-A217/ER-A421 tastaturovertræk

Pr. stk

723,75 kr.
Sharp EX-A217/ER-A421 tastaturovertræk

1632086

Sharp XE-A113/201/202/203/207/307 tastaturovertræk

Pr. stk

723,75 kr.
Sharp XE-A113/201/202/203/207/307 tastaturovertræk

1632085

Sharp EX-A137/147 tastaturovertræk

Pr. stk

723,75 kr.
Sharp EX-A137/147 tastaturovertræk

1632087

Find dit nye kassesystem

Enhver butik eller forretning har brug for et kassesystem for at kunne ekspedere kunderne. Så hvis du overvejer at forny dit eksisterende kassesystem, eller hvis du er ny i branchen og derfor er på udkig efter dit allerførste kasseapparat, så behøver du ikke at lede længere. Du er nemlig kommet til det helt rette sted, for her på siden kan du finde alt det, du skal bruge i en ekspeditions situation ved kassen. Kort sagt: Vi har dit nye kassesystem!

Om du har brug for et nyt kasseapparat, en kortlæser, en kvitteringsprinter, et køsystem eller en bonprinter, så finder du det lige her i webshoppen. Du kan altså bygge dit kassesystem op helt fra bunden, eller du kan skifte de gamle og slidte ting ud, der er i dit eksisterende kassesystem. Uanset hvad så er det vigtigt, at dit kassesystem altid er tiptop og virker, som det skal. Ellers risikerer du, at kunderne ikke kan komme til at betale for deres varer, og så mister din butik omsætning. Gå derfor på opdagelse i sortimentet her på siden, og find lige det du mangler for at fuldende dit kassesystem.>

Et kasseapparat, to kasseapparater, tre…

Her hos os holder vi af alle forretninger, ligegyldigt hvor store eller små de er. Der er nemlig en hvis charme ved at træde ind i en lille specialforretning, hvor man kan få lige den helt specielle ting, man er på udkig efter til sit modelfly. Samtidig er det også utrolig praktisk at komme ind i et stort varehus, hvor man kan få alle de ting, man skal bruge på ét sted, uanset om det er de ugentlige dagligvareindkøb, eller om det er indkøb af diverse ting og sager til arbejdspladsen.

Uanset hvad så ved vi at alle butikker og forretninger er forskellige og derfor også har forskellige behov i forhold til deres kassesystem. Derfor kan du her hos os vælge mellem forskellige kasseapparater, så uanset om du har brug for et enkelt eller flere kasseapparater, så finder du dem lige her.

Lige meget om du har brug for et kasseapparat, der har indbygget SD-kortlæser, så du automatisk kan trække salgstal, eller om du skal bruge et apparat, der har betalingstaster til både dankort, kreditkort, kontanter og check, så finder du det her hos os.

Alt til dit kassesystem

Selvom et kasseapparat er en af de vigtigste ting at have i sin butik, så er der andre ting, der også kan være rigtig gode og praktiske at have ved hånden. Derfor finder du også et udvalg af bon- og kvitteringsprintere blandt vores varer. Så kan dine kunder altid få en bon eller en kvittering med sig, så de til enhver tid kan se, hvad de har brugt deres penge på. Du kan som butiksindehaver også bruge sådan en printer til at udskrive detaljerede rapporter, så du kan se en opgørelse over det samlede salg. Det er fx praktisk i forhold til dit regnskab, for så kan du lægge kvitteringerne ind i regnskabet, og på den måde hele tiden have det store overblik over, hvordan det går økonomisk i din forretning.

Arbejder du i en butik, hvor det kan være svært for kunderne at stå i én kø, så kan du med fordel overveje, om du skal have fat i et køsystem. Vi kender nok alle de køsystemer, hvor man skal trække et nummer og så vente på, at det bliver råbt op eller vist på en skærm. Det er lige netop sådan et system, du kan finde i vores sortiment, og så er det slut med at dine kunder ikke helt ved, hvis tur det egentlig er.

Alt det tilbehør du skal bruge

Det er ikke bare kasseapparater, bon- og kvitteringsprintere, der er gode at have ved kassen i en butik. Eksempelvis kan det være en god idé at have ekstra pengeskuffer i baghånden, så dem der sidder ved kassen for eksempel kan skifte til en med færre byttepenge i løbet af dagen, så de ikke kommer til at sidde med for mange kontanter ude i butikken.

Får du rigtig mange kontanter i butikken hver dag, kan det være en stor hjælp at have en pengetæller, når omsætningen skal gøres op til fyraften. Vores sortiment byder på pengetællere til både sedler og mønter, og du finder også en seddeltester pen, så du kan tjekke, om sedlerne nu også er ægte nok.

Det kan også være meget praktisk at have en stregkodescanner, så du slipper for at skulle taste alle varer manuelt ind på kasseapparatet. Det gør ekspeditionssituationerne meget lettere, og det kommer til at spare dig for en masse tid, som du så kan bruge på andre vigtige ting rundt i butikken.