Kontorartikler
Oplev vores udvalg af

stregkodescannere

Sharp USB 2S POS T-TEN håndscanner grå

Pr. stk

2.123,75 kr.
Sharp USB 2S POS T-TEN håndscanner grå

1630042

Håndscanner

Vores håndscannere findes både som kablet og trådløse håndscannere, som sikrer dig en maksimal produktivitet. Vores kablet scannere er til dig, der gerne vil have en håndscanner som gerne skal kunne det meste. De læser selv de mindste, beskidte og ødelagte stregkoder uden problemer. Vores kablet scannere findes op til 2,1 meter, som giver dig en god rækkevidde. Hertil fremgår der også en tydelig lyd- og lysindikator, når du har scannet dine varer. Hvis du rigtig gerne vil undgå en ledning, så tilbyder vi også trådløse scannere. Vores trådløse scannere giver dig en stor fleksibilitet på arbejdet, da du ikke er begrænset af et kabel, der går i vejen for dig. Så kan du få arbejdet med mange timers arbejde, hvor nogle af vores scanninger kan tage helt op til 100.000 læsninger pr. opladning.

Stregkode scanner til lager og produktionshaller

Vores stregkode scannere er perfekte til dig, der til dagligt arbejder på et lager eller i en produktionshal. På et lager eller i en produktionshal har du ofte med mange forskellige pakker at gøre i løbet en dag. Da disse varer kan komme i alle slags pakker og typer af emballage, så kan det være svært at scanne den præcise stregkode. Det kan nogle gange forekomme, at stregkoden kan være beskadiget eller dårligt printet. Dette er intet problem for vores scannere, da de sagtens kan scanne stregkoder, der er under wrap, beskidte, dårlig printet eller beskadiget under transporten. Ligeledes giver vores scannere dig en stor fleksibilitet på arbejdet, da nogle af vores scannere kan række helt op til 100 meter! Dette giver dig en stor fordel, da du ikke er begrænset af en ledning, hvis varen står et besværligt sted og ikke kan flyttes.

Hvis du gerne vil optimere dit lager eller produktionshal endnu mere, så tilbyder vi også et bredt udvalg til værksted og lager. Her kan du finde alt fra vogne og sækkevogne til arbejdsborde og stiger. Perfekt til dig, der gerne vil have et lager eller produktionshal der bare spiller!

Hurtig håndscanner til de travle dage

Hvis du er vant til at stå i butik, så har du også erfaret at man gerne vil skabe de bedste oplevelser for ens kunder. En af disse oplevelser er hos dit kasseapparat, hvor det er vigtigt at du imødekommer kundens behov. Det er her du gerne vil give dem den sidste gode oplevelse og sende dem godt afsted. Men har du oplevet, at din scanner pludselig ikke samarbejder og at køen bare blive længere og længere. Vil du ikke gerne undgå dette scenarie?

Ved at investere i en af vores håndscannere, så får du en stabil og funktionel scanner, som ikke vil skuffe dig i disse scenarier. Vores scannere giver dig en fremragende performance ved læsning af stregkoder på papir, plastic og endda dine kunders smartphone displays. Perfekt til dig, der har kunder, hvor der måske kræves et digitalt display af deres medlemskort. Ved at investere i en af vores håndscannere, så du er med til at sikre, at der ikke opstår kø og frustrationer hos din kundes sidste kontaktpunkt i din butik.

Hvis du ønsker at optimere dit kundeflow, så kan du med fordel undersøge vores udvalg af kassesystemer. Her råder vi over et sortiment, som indeholder produkter, der hjælper til at skabe et bedre flow for din butik og dine kunder.