Kontorartikler
Oplev vores udvalg af

stempelfarver

Q-connect stempelfarve i sort

Pr. fl.

Fra
63,75 kr.
Q-connect stempelfarve i sort

3028257

Q-connect stempelfarve i rød

Pr. fl.

Fra
73,75 kr.
Q-connect stempelfarve i rød

3028258

Trodat 7011 stempelfarve i farven sort

Pr. fl.

Fra
126,06 kr.
Trodat 7011 stempelfarve i farven sort

1175711

X-stamper INK refill stempelfarve med rødt blæk

Pr. fl.

94,56 kr.
X-stamper INK refill stempelfarve med rødt blæk

1175345

Tilbud
Trodat 7011 stempelfarve i farven rød

Pr. fl.

126,06 kr.
Trodat 7011 stempelfarve i farven rød

1175713

Q-connect stempelfarve i blå

Pr. fl.

Fra
73,75 kr.
Q-connect stempelfarve i blå

3028259

Tilbud
Trodat 7011 stempelfarve i farven blå

Pr. fl.

126,06 kr.
Trodat 7011 stempelfarve i farven blå

1175714

Trodat 7021 stempelfarve i farven sort

Pr. fl.

223,75 kr.
Trodat 7021 stempelfarve i farven sort

1175712

Nødvendigheden af stempelfarver

Når man siger stempel, så tænker mange, at det var noget, som man brugte i gamle dage, før verden blev digitaliseret. Man kan sagtens forstå, at noget så gammeldags som et stempel ikke er noget, som folk tror, bliver brugt endnu. Det er dog langt fra sandt. Selvom man måske ikke bruger stempler ligeså meget i dag, som man gjorde før i tiden, så er de stadigvæk en meget vigtig del af mange virksomheder. Det er en nem og simpel form for at sætte sin eller virksomhedens signatur på vigtige dokumenter. Når man bruger stempler, skal man selvfølgelig også have den rigtige stempelfarve. Stempelfarven er en vigtig del af den samlede pakke, da man ikke kommer ret langt med stemplet uden at have en farve, som passer dertil. Der er forskellige varianter af stempelfarver, og vi har i vores sortiment flere forskellige slags, så der er noget, som passer til enhver smag.

Farvevalget er en vigtig prioritering

Måske er farvevalget ikke det første, man har i tankerne, hvis man er på udkig efter et stempel. Først og fremmest skal man finde et stempel, som passer til den ønskede tekst eller signatur. Når man har det på plads, så kan man overveje hvilken farve, det skal have. Farvevalget har også en høj prioritering, da farven kan være med til at signalere det budskab, som teksten eller underskriften skal vise. Det er derfor vigtigt, at indtrykket giver den virkning, man har i tankerne. Det kan for eksempel være, hvis virksomhedens logo gør brug af en bestemt farve. Hvis logoet er blåt, så kan det i mange tilfælde også være logisk at vælge en stempelfarve, som matcher den farve, som virksomheden gør brug af. Det er god branding, da man bruger en farve, som allerede kendetegner virksomheden.

En anden fordel ved stempelfarverne er, at der er mange opfyldninger i dem. Man render ikke tør for farve med det samme, og det er derfor den mest økonomiske måde at forny stempeltrykket på.

De farver vi har i vores sortiment er rød, grøn, blå og sort, som giver mulighed for at tilføje et unikt look, som skiller sig ud fra mængden. Nogle vil måske mene, at det kun er farve, og at det ikke er så vigtigt, hvilken farve man vælger til sit stempel. Det kommer selvfølgelig an på, hvor meget man går op i detaljer. De små detaljer kan gøre meget for selve helheden af, hvordan man gerne vil præsentere sig selv eller sin virksomhed. Selv et stempel kan derfor afspejle virksomheden. Hvis stemplet er holdt i de samme farver, som virksomheden bruger i sin branding, så viser det, at man har tænkt over alle detaljer. Selvom farverne på stemplet måske ikke gør brug af de samme farver som virksomhedens logo, så er et stempel med en pæn stempelfarve, noget som kunden ligger mærke til. En flot og tydelig stempeltekst viser alligevel, at man tager tingene seriøst, og er professionel i sit arbejde.

Stempler, puder og farver

Stempelfarver går hånd i hånd med selve stemplet og dertilhørende stempelpuder. Vi har i vores sortiment forskellige typer af stempler. Et af de mest populære er stemplet af mærket Trodat. Det er et meget populært valg, når virksomheden mangler et stempel, som er perfekt til tekst og logo. Et Trodat stempel med en flot farve giver et rigtig godt indtryk, da kvaliteten er i top, og stemplet fremstår smukt og professionelt. For at bruge stempelfarverne er det nødvendigt med en stempelpude, så stemplet kan holde på den valgte farve. Uanset om man er ny eller rutineret bruger af stempler, så kan der være spørgsmål, som man mangler at få svar på. Har du spørgsmål om stempelfarver, er du mere end velkommen til at kontakte os.