Kontorartikler
Oplev vores udvalg af

visitkortholdere

Q-connect visitkortholder som bordmodel i akryl

Pr. stk

49,94 kr.
Q-connect visitkortholder som bordmodel i akryl

3022941

TWINCO visitkortholder som bordmodel i akryl

Pr. stk

Fra
28,69 kr.
TWINCO visitkortholder som bordmodel i akryl

1179710

Durable visitkortholder t/50 kort klar akryl

Pr. stk

62,44 kr.
Durable visitkortholder t/50 kort klar akryl

3023093

TWINCO visitkortdisplay som bordmodel i akryl

Pr. stk

Fra
22,04 kr.
TWINCO visitkortdisplay som bordmodel i akryl

1179711

Skab overblik over dine kontakter

Hvis du har en hektisk dagligdag, oplever du formentlig problemet fra tid til anden: Du skal bruge adressen og telefonnummeret på en bekendt, men vedkommendes visitkort er på mystisk vis forsvundet i et virvar af dokumenter, post-its og øvrige papirer på dit skrivebord. Der kan hurtigt gå meget spildtid med at rode rundt i skuffer og skrivebordsbunker, og det er naturligvis frustrerende. Heldigvis kan vi tilbyde dig en smart løsning på problemet. Vi forhandler nemlig en række praktiske visitkortholdere, som gør det let for dig at holde styr på dine kontakter.

Visitkortholdere af forskellig slags

Hvad end det er visitkort, telefonnumre eller adresser, du ønsker at holde styr på, så finder du den rette løsning til arkivering her. Til opbevaring af visitkort kan vi tilbyde både visitkortholdere, visitkortlommer og visitkortmapper. Vi kan endvidere være behjælpelige med at finde rullekartoteker, telefonregistre og kreditkortmapper. Om du vælger en af de helt små, diskrete holdere eller derimod et helt kartotek, bestemmer du selv. Det afhænger af dine personlige behov og præferencer. Under alle omstændigheder bliver du i stand til hurtigt at finde oplysningerne på dine kontakter hver gang, du skal bruge dem.

Telefonregistre, kartoteker og visitkortholdere

Med en praktisk visitkortholder kan du let holde styr på den måske uoverskuelige bunke af løse visitkort fra diverse kolleger og forretningsforbindelser. Så er det slut med at lede febrilsk efter det lille kort med det relevante telefonnummer, hver gang du skal kontakte en forretningsforbindelse. Med et smart, lille telefonregister har du ligeledes dine vigtigste kontakter lige ved hånden. Vores registre er inddelt efter alfabetet, så du hurtigt kan finde siden med den rette kontakt – uanset hvor mange oplysninger dit register indeholder. Telefonregistrene inkluderer desuden ekstra løsark og selvklæbende rettelsesetiketter, så det er let at opdatere registeret, hvis en forretningsforbindelse skifter telefonnummer eller adresse.