Kontorartikler
Oplev vores udvalg af

skæreplader

Linex A3 8B skæreplade i grøn

Pr. stk

Fra
173,75 kr.
Linex A3 8B skæreplade i grøn

1171906

Linex A2 skæreplade i grøn

Pr. stk

248,75 kr.
Linex A2 skæreplade i grøn

1171909

Lines 4B A2 skæreplade i grøn

Pr. stk

436,25 kr.
Lines 4B A2 skæreplade i grøn

1171907

Linex A4 16B skæreplade i grøn

Pr. stk

Fra
106,25 kr.
Linex A4 16B skæreplade i grøn

1171904

Skæreplader er et sikkert hit

Man har lige investeret i en rigtig fin hobbykniv, og glæder sig til at bruge den til sine kreative projekter. Der er bare det problem, at man mangler en form for underlag. Der er ikke noget værre end at opdage, at man har kommet til at skære i bordpladen. Det er en rigtig dårlig overraskelse, når man opdager, at der er skæremærker i ens dyre spisebord. Nu er man nødsaget til at skifte bordpladen eller måske hele bordet. Det er en rigtig træls og dyr situation, som let kunne være undgået. Det er dog let at undgå sådan en situation. Med en skæreplade er du sikret, at der ikke kommer skæremærker i bordet. Det er også en rigtig god investering, da et nyt bord sagtens kan koste flere tusinde kroner, og en skæreplade kan fås for under et hundrede kroner.

Fordelene ved at bruge en skæreplade

Der er mange gode grunde til at bruge en skæreplade, når du skal skære. Er der tale om lange snit, kan du vælge store skæreplader, så du undgår at skulle flytte rundt på tingene, mens du er midt i et snit. I vores sortiment råder vi over flere forskellige størrelser af skæreplader. Man kan eksempelvis vælge størrelserne A2, A3 og A4. Har man brug for et stort skæreunderlag, så er A2 at foretrække, da man har rigtig god plads. Hvis man ikke har så meget plads omkring sig, så er A3 og A4 også gode valg, da de ikke optager ligeså meget plads som A2 modellen.

Til præcisionsarbejde er hjælpelinjer en rigtig stor fordel. Det gør arbejdet meget nemmere, da man har nogle linjer, som gør det mere overskueligt at præcisere vigtige snit. Hjælpelinjerne er defineret i millimeter, da den ene side af skærepladen er forsynet med et millimeternet. For at få en lige streg når du skal skære på en skæreplade, kan det også være en god ide at købe en lineal, som man kan bruge til at guide kniven med. På denne måde undgår man at komme til at ødelægge sit arbejde ved at skære skævt.

Arbejder du med papir, er de ternede underlag også et godt værktøj, hvad enten du skærer, eller skal lave ridser at folde efter. Det sørger for, at du kan arbejde mere præcist og rent, hvis det handler om de rene linjer, der ofte gør sig gældende i kunstformer som origami og lignende.

Et godt valg til mange projekter

Skæreplader er et oplagt valg hvad enten de bruges i fritiden eller på arbejdet. Skal man anskaffe sig en skæreplade, har man sikkert også brug for en hobbykniv eller en hobbyskalpel. Vi har i vores sortiment mange forskellige hobbyknive, som passer til ethvert projekt. Vi har også papir, stof og karton, som passer perfekt til skærepladerne. Skæreplader er et oplagt valg, hvis du skal bruge en hobbykniv til udskæring af papir og karton. Skærepladen er også dejlig at have, så det projekt du er i gang med, let kan flyttes, hvis du hurtigt skal bruge pladsen til noget andet.

Det er vigtigt, at man sørger for at holde skærepladen ved lige, så den kan holde i mange år. Når skæreplader ikke er i brug, er det nødvendigt at opbevare dem korrekt, så de ikke bliver bøjet eller ujævne. En korrekt opbevaring betyder at den opbevares liggende under sengen eller lignede steder, hvor der er plads og ikke stilles bag døren eller op ad væggen, da den så kan bøje.

Skæreplader er ekstremt holdbare, og kan derfor bruges til meget forskelligt. Selvom det hedder en skæreplade, så kan man sagtens bruge pladen som skriveunderlag. Det er kun ens egen fantasi, som sætter grænserne for anvendelsesmulighederne.