Besked

Vi holder lukket grundlovsdag, mandag d. 5 juni. Men webshoppen er som altid åben for bestilling. 

Kontorartikler
Oplev vores udvalg af

klæbemasse og -puder

Apli White Tack hæftemasse 75 g

Pr. pk.

Fra
26,59 kr.
Apli White Tack hæftemasse 75 g

1740305

Pritt Multi Tack 35 g hæftemasse

Pr. pk.

Fra
21,34 kr.
Pritt Multi Tack 35 g hæftemasse

1740307

BNT klæbepuder 12x25mm 100stk

Pr. æsk

62,44 kr.
BNT klæbepuder 12x25mm 100stk

1200305

Linex TackAll hæftemasse 50g

Pr. pk.

26,89 kr.
Linex TackAll hæftemasse 50g

1108511

Tesa Tack puder til ophæng flytbar transp. (72)

Pr. etui

Fra
36,19 kr.
Tesa Tack puder til ophæng flytbar transp. (72)

1200415

Klæbepude Tesa Powerstrips Small Hvid 14stk

Pr. pk.

54,46 kr.
Klæbepude Tesa Powerstrips Small Hvid 14stk

3034283

Apli puder til ophæng flytbar transp.

Pr. pk.

Fra
38,64 kr.
Apli puder til ophæng flytbar transp.

1200410

Tesa Tack 59405 klæbepuder 80stk

Pr. pk.

71,43 kr.
Tesa Tack 59405 klæbepuder 80stk

3037038

Tesa Tack puder til ophæng XL flytbar transp. (36)

Pr. etui

Fra
44,11 kr.
Tesa Tack puder til ophæng XL flytbar transp. (36)

1200416

Klæbemasse er et rigtig godt valg

Ordsproget 'kært barn har mange navne', kommer virkelig til sin ret her. ”Elefantsnot” var et ord, som tit blev brugt i vores skolegang. Det var det foretrukne valg, når der skulle hænges tegninger og malerier op i klasseværelset. Det korrekte navn er klæbemasse, men foruden elefantsnot har klæbemasse fået mange forskellige opfindsomme navne, hvor nogle af dem er lærertyggegummi og abesnot. Klæbemasse er anvendt overalt, og det er en simpel, men utrolig effektiv løsning, hvis man ikke vil gøre brug af lim, tape og tegnestifter. Bruger man lim på væggen, er der stor risiko for, når man fjerner det, man har limet fast, at der vil være mærker efter limen. Det samme kan gøre sig gældende ved at bruge tape. Bruger man derimod tegnestifter, skal man være indforstået med, at man med tiden vil få en væg med en masse små huller i. Hvis man ser på en grim væg hver eneste dag, så kan det godt give anledning til lidt frustration. Man vil gerne skabe et flot helhedsindtryk, og en væg med pletter eller små huller er bare ikke særlig appellerende. Derfor er klæbemasse et rigtig godt alternativ, da den er skånsom mod de overflader den anvendes på.

Hæng nemt ting op på væggen

Klæbemasse er som sagt det ideelle valg, hvis man gerne vil undgå lim, tape og tegnestifter. Lim, tape og tegneskifter er gode til rigtig mange ting, men lige præcis når det gælder ophængning, så er klæbemasse et alternativ, som bare er lettere at have med at gøre. Klæbemassen er meget medgørlig, og man kan nemt hive, skære eller klippe det over i passende stykker, som passer til det formål, man har i tankerne. Der kommer heller ingen pletter, klæberester eller huller i væggene, når man bruger det. Her er tre situationer i hverdagen, hvor klæbemassen gør en forskel.

Skolen:

I skolen er det vigtigt, at børnene får lov til at udfolde deres kreative sider. Det kan komme til udtryk i form af plancher, tegninger eller små malerier. Det kan også være dekorationer eller papirklip. Det skal selvfølgelig hænges rundt om i klasselokalet eller på gangen, så man kan se, hvad børnene har lavet. Her er klæbemasse et fantastisk godt valg. Ikke nok med at det er let at bruge til at hænge ting op med, det er heller ikke farligt i den forstand, at børnene kommer til at prikke sig på det, som det kan være tilfældet med tegnestifter. En anden fordel er, at det kan være til glæde for børnene og en motivation til at hænge sine ting op, da det er sjovt at bruge, og kan nulres mellem fingrene.

Arbejdspladsen:

På arbejdspladsen er klæbemassen rigtig god at bruge, hvis man skal hænge information op på væggen. Det kan være et skilt eller et infoblad, hvor der står information på. Det kan også være vigtige dokumenter, man skal huske på, som lige kan klæbes fast på skrivebordsvæggen.

Hjemmet:

I hjemmet kan man bruge det til alt. Det er kun ens egen fantasi, som sætter grænser. Brug det til at holde styr på papirer eller til dekorationer som skal vises frem. Man kan med lethed klæbe mindre dekorationer fast til væggen eller bruge det til at vise sine billeder frem. Det er også et udmærket supplement i juletiden. Hvis man har mange kravlenisser oppe, kunne man eventuelt droppe tapen og bruge klæbemasse i stedet for, da man ikke skal til at døje med at fjerne taperester, når julepynten skal ned igen.

Supplere med klæbepuder

Har man allerede fundet en god klæbemasse, men mangler noget til at sætte spejle, malerier eller kroge fast til væggen med, kan det klart anbefales, at man ser nærmere på klæbepuder. I forhold til klæbemasse så kan klæbepuder bære op til 2 kg. Det betyder, at man kan undgå at bore huller i væggen eller banke søm i. Hvis man ikke har så meget erfaring med en boremaskine, kan det ende med, at hullerne ikke passer til det, man gerne vil hænge op. Måske bliver hullerne for store eller for lille. Har man allerede boret hullet eller banket sømmet i, og det ikke passer alligevel, så skal man til at spartle væggen og male det om. Det er et stort arbejde, som let kan undgås med klæbepuder. De dobbeltklæbende klæbepuder kan let monteres, så man kan sætte forskellige genstande fast til dem. Der er ingen klæberester når de fjernes, så man undgår, at den overflade de er anvendt på, bliver ødelagt eller tager skade. Klæbepuder er også uundværlige på møbler. Har man stole i hjemmet, som tit bliver flyttet på, kan det give grimme mærker i gulvet. Det kan resultere i, at når man flytter fra boligen, skal gulvet slibes, som kan blive en dyr affære. Derfor er det smart at bruge klæbepuder på møblerne, så gulvet forbliver flot uden mærker.

Enkel og nem montering med klæbepuder

Mange kender sikkert til det dilemma, når man står med et nyt spejl, maleri eller en krog til at hænge viskestykket på, om man skal bore hul i væggen. Hvis man ikke er en handyman, eller kommer til at bore forkert, så kan hullet komme til at se grimt ud. Måske bruger man endda et forkert bor, så hullet enten bliver for lille eller for stort. Det kan give stor frustration, da man nu har boret i væggen, og man ikke ved, hvad man skal stille op. Man kan heldigvis nemt klare arbejdet, uden at skulle finde boremaskinen frem ved at bruge klæbepuder. Med klæbepuder undgår man at bore huller i væggen, og det er et fantastisk alternativ til boremaskinen, hvis man ikke har den store erfaring i at bore, eller bare gerne vil undgå at bore i væggen. Der er selvfølgelig begrænsninger med klæbepuder, men de kan alligevel bære op til 2 kg, da de er lavet af solide materialer.

Funktionel og smart løsning til hverdagsbrug

Der er mange muligheder med klæbepuder. De er uundværlige i hjemmet eller på arbejdspladsen, hvis man tænker på at hænge noget op, og gerne vil undgå at bore i væggen. De dobbeltklæbende Power Strips er rigtigt smarte, da de fungere på de fleste faste og glatte overflader. De er meget lette at fjerne igen, da man undgår klæberester, og derfor ikke skal til at bruge tid på at skrubbe overfladen for at få den ren igen.

Står man, og mangler midler til at hænge skilte eller andre genstande op indendørs, så er dobbeltklæbende klæbepuder et virkelig godt valg til virksomheden. De dobbeltklæbende klæbepuder kommer i pakker af cirka 100 stk., og derfor skal man ikke frygte at rende tør foreløbigt. De er lavet i rigtig god kvalitet til en konkurrencedygtig pris, og de kommer i en praktisk dispenser, hvor man hurtigt kan tage dem ud, man skal bruge.

Klæbepuder er en rigtig fin opfindelse og de findes endda i en lyddæmpende version. Det er utrolig smart, da man kan gøre sit hjem mere støjsvagt. Der er forskellige genstande i hjemmet, som kan forårsage irritation i form af lydgener. Det kan for eksempel være skabslåger og døre. Ved at bruge de selvklæbende plastpuder absorberes lyden bedre når man lukker låger, eller lukker døren. Plastpuderne er selvklæbende og transparente, og er derfor ikke iøjnefaldende, når man bruger dem.

Rigtig mange kender også til problemet med, at møbler kan være hårde for gulvet. Hvis man trækker sine stole ud jævnligt, kan der komme grimme mærker på gulvet. Det kan resultere i, at når man flytter fra sin bolig, er man nødt til at investere i at få gulvet slebet. Det er en større udgift, som man kan undgå ved at bruge klæbepuder til sine møbler. Klæbepuderne kan bruges under stolene, bordet, sengen, eller hvor man finder det nødvendigt for at skåne gulvet.

Alternativer til tape og lim

Tape og lim er fantastisk til mange forskellige ting, såsom når man skal klippe og klistre. Det kan dog være svært at få af overflader, uden det efterlader mærker, men det findes der heldigvis råd for. Klæbepuder er smarte, når man skal hænge spejle, malerier, kroge eller andre genstande op i hjemmet, da man undgår at bore huller i væggen, men når man skal hænge plakater, dekorationer, papir, billeder eller lignende op, så kan en god klæbemasse anbefales. Klæbemassen kan let sættes fast, og det smarte er, at hvis man vil skifte et bilede, kan man genanvende klæbemassen. Det er altså ikke nødvendigt, at skulle skifte klæbemasse hver gang, man vil hænge noget nyt op. Klæbemassen har også den effekt, at den ikke efterlader spor, når man fjerner den, som betyder, at man undgår pletter på overfladerne.