Kontorartikler
Oplev vores udvalg af

kuglepenne

Q-connect 0,7mm kuglepen i blå

Pr. stk

Fra
6,88 kr.
Q-connect 0,7mm kuglepen i blå

3025029

Q-connect 0,7mm kuglepen i sort

Pr. stk

Fra
6,88 kr.
Q-connect 0,7mm kuglepen i sort

3025030

Pilot MATIC pen med 0,21 mm stregbredde i farven blå

Pr. stk

Fra
16,19 kr.
Pilot MATIC pen med 0,21 mm stregbredde i farven blå

1101515

Q-connect 0,7mm kuglepen i rød

Pr. stk

Fra
6,88 kr.
Q-connect 0,7mm kuglepen i rød

3025031

BIC M10 kuglepen 0,32mm blå

Pr. stk

7,19 kr.
BIC M10 kuglepen 0,32mm blå

3026163

Pilot MATIC pen med 0,21 mm stregbredde i farven sort

Pr. stk

Fra
16,19 kr.
Pilot MATIC pen med 0,21 mm stregbredde i farven sort

1101517

BNT Office kuglepen medium i blå

Pr. stk

9,94 kr.
BNT Office kuglepen medium i blå

7000038

Kuglepen 0,7mm blå

Pr. stk

3,69 kr.
Kuglepen 0,7mm blå

3038024

Tilbud
Q-connect Lamda kuglepen 0,7mm blå

Pr. stk

8,11 kr.

17,44 kr.

Q-connect Lamda kuglepen 0,7mm blå

3038431

Uni-ball PowerTank ECO pen med 0,4 mm stregbredde i hylsterfarven lilla

Pr. stk

26,19 kr.
Uni-ball PowerTank ECO pen med 0,4 mm stregbredde i hylsterfarven lilla

3021142

Pilot FriXion Point Clicker kuglepen 0,5mm sort

Pr. stk

Fra
29,94 kr.
Pilot FriXion Point Clicker kuglepen 0,5mm sort

3025435

Pilot SuperGrip pen med ekstrasmal 0,21 mm stregbredde i farven blå

Pr. stk

Fra
19,94 kr.
Pilot SuperGrip pen med ekstrasmal 0,21 mm stregbredde i farven blå

1101642

Q-connect Bottle pen 0,7mm blå

Pr. stk

12,44 kr.
Q-connect Bottle pen 0,7mm blå

3038439

BIC Atlantis kuglepen 0,32mm blå

Pr. stk

18,69 kr.
BIC Atlantis kuglepen 0,32mm blå

3025116

Du har set 14 ud af 133 produkter

Kuglepenne til enhver lejlighed

Vi har kuglepenne for enhver smag og til ethvert behov. Hvad enten din kuglepen skal være et statement eller en funktionsmarkør og uanset om skriveunderlaget er af papir eller karton. Vores udvalg indeholder fiberpenne, rollerpenne og kuglepenne af mærker som fx Uni-Ball, Pilot, Fineliner, Parker, Bic og Papermate. Prøv fx den økonomiske kuglepen Vega af mærket Pilot, der med dens frosty-farvede hylster og transparente gummigreb har et elegant og moderne udtryk samtidig med at den er både ergonomisk og komfortabel at skrive med. Derudover er den udstyret med specialudviklet, letflydende oliebaseret blæk og kugle af wolframkarbid, der sikrer, at pennen ikke klatter.

Eller prøv den lidt slankere Gelpen Pentel med trykknap-mekanisme, der indeholder energel-blæk, hvilket skaber en blød skriveoplevelse og tørrer hurtigt. Det kunne også være en Parker med høj funktion, god komfort og et klassisk design med krom for det eksklusive look. Hvis ikke til dig selv, så til kollegaen eller medarbejderen som tak for godt arbejde. Den stilrene Parker kuglepen leveres i en fornem gaveæske.

Nyd vores store udvalg af kuglepenne og skriveredskaber. Du finder nemt det produkt du står og mangler. Især på kontoret, men bestemt også i privaten, kan der ikke fås for mange kuglepenne. I hvert fald kuglepenne og skriveredskaber der skriver godt og som er behagelige at forme bogstaver med. Kuglepenne som er rare at holde ved og som er lette at skrive med – selv i mange timer, gør naturligvis skriveprocessen lettere.

Hos Daarbak Redoffice fører vi forskellige kuglepenne i god kvalitet til prisen. Så hvis du er på udkig efter kuglepennen, der ligger ergonomisk rigtig mellem fingrene, gør arbejdet lette, har greb i gummi, så skal du blot kigge her på siden. Vi har alt indenfor skriveredskaber.

Find hele farvepaletten

Kuglepenne kan fås med blæk i mange forskellige farver. Det er vigtigt, at pennen har en flydende og holdbar skrift. Stregbredden kan ligeledes være varierende og alt efter om du ønsker en bred og mørk stregføring eller en tynd, lys og fin streg, finder du let den rigtige kuglepen hos os.

Vælg også mellem blæk eller geleblæk der hver især giver en forskellige følelse når der skrives. En let, flydende skrift som er nem at arbejde med, når man er i færd med skriveprocessen – det er godt. Kuglepenne der kan skrive i oprejst tilstand og også i frost og på vådt papir finder du ligeledes blandt vores brede udvalg.

Vi har kuglepenne med refill, mini kuglepenne, billige kuglepenne og også kuglepenne i en mere bekostelig klasse. Vores sortiment fås i forskellige farver samt fabrikater og vi har med garanti også en kuglepen til dig.

Gode rettemidler

Skulle du være så uheldig at skrive forkert på til/fra mærket, så fortvivl ikke – vi forhandler nemlig både gavemærker og korrektionsmidler med tilhørende refills som fx Post-it korrektionstape, der perfekt afdækker eller korrigerer fejl på næsten alle overflader som fx kopipapir, vinduesringbind eller brevordnere. Så er tapen endda flytbar samt aftagelig - nemmere bliver det ikke.

Foretrækker du et skriveredskab, hvor det er lidt nemmere, at viske det du har skrevet ud igen, så udbyder vi selvfølgelig også blyanter i alle faconer og farver. Udforsk vores enorme sortiment og bliv inspireret i købet af dit næste skriveredskab.

Vælg imellem særlige gadgets

Vores kuglepenne fås i flere størrelser, stregbredder, farver og variationer, så du kan finde den type, der opfylder dine specifikke behov. Fx kan du finde nogle, der er udstyret med både clips, klikmekanisme og gummigreb. Andre har drejemekanisme, er gennemsigtige eller med indgraveringer. Atter andre er fremstillet i et ergonomisk design, hvilket betyder, at de ligger særligt godt i hånden. Vores kuglepenne med rillet greb eller gummigreb glider ingen vegne, uanset hvor varme og fugtige dine hænder måtte blive. Mange af vores kuglepenne har desuden en praktisk clips, som gør dig i stand til at sætte dem fast på en blok eller brystlomme. På samme tid sikrer den smarte clips, at kuglepennen ikke ruller ned fra bordet.

Genopfyldelige kuglepenne

En standardkuglepen indeholder blæk nok til at levere en skrivelængde på omtrent 900 meter, så du kan roligt give dig til at skrible løs. Hvis du alligevel er nervøs for at løbe tør for blæk midt i et vigtigt forretningsmøde, kan du med fordel anskaffe dig en pen med gennemsigtig krop, der gør det muligt for dig hele tiden at holde øje med blækstanden. Alternativt kan du investere i en kuglepen med en genopfyldelig blækbeholder samt nogle løse blækpatroner. Så kan du løbende fylde kuglepennen med blæk i den farve, du holder mest af. Vi har blækbeholdere i hvid, rød, sort, lilla, violet, grøn, pink, rosa, orange og flere farver endnu. Med en genopfyldelig kuglepen slipper du for at bruge penge på nye skriveredskaber, fordi den kan bruges år efter år.

Mere miljøvenlige kuglepenne

Hos Daarbak Redoffice forstår vi vigtigheden af at passe på miljøet. Derfor tilbyder vi foruden vores genopfyldelige kuglepenne et udvalg af skriveredskaber, der er fremstillet af genbrugsmaterialer eller som på anden vis har taget hensyn til miljøet under produktion. Se fx den Unis PowerTank Eco 1 mm, der både kan skrive på vådt papir og bruges i helt ned til 20 minusgrader. Hylsteret på denne toplækre kuglepen er fremstillet af genbrugsplast og dens greb af rester fra træblyantsproduktion. De mere miljøvenlige kuglepenne produceres af mærker som BiC, BNT Office, Uni og Pilot. Ligesom det er tilfældet med de resterende kuglepenne i vores sortiment, fås de i forskellige farver og størrelser. Vælg imellem farverne blå, sort og rød samt størrelserne 0,3 millimeter, 0,7 millimeter og 1 millimeter.

Et stort sortiment af skriveredskaber

Vi er stolte af at kunne tilbyde et af Danmarks største udvalg af kuglepenne og andre skriveredskaber. Vores sortiment inkluderer kuglepenne fra intet mindre end 12 skønne samarbejdspartnere, som hver især leverer kuglepenne og andre produkter af høj kvalitet. Hvis du mangler flere skriveartikler end blot kuglepenne, kan du med garanti finde dem her. Se fx vores brede udvalg af stiftblyanter, fiberpenne og overstregningspenne, der kan bestilles hjem med et enkelt klik.

Find din nye gel pen hos os

Er du én af dem, der ofte skriver i hånden og faktisk nyder at gøre dette men alligevel aldrig har fundet det helt rigtige skriveredskab? Er du træt af blyanter eller kuglepenne der skriver dårligt og kræver anstrengelse? Måske er en gel pen din nye bedste ven. Hos os kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af gelpenne. Du finder dem i blå, sort, rød og flere forskellige farver på vores webshop. Nogle er med blød gummi, der gør dem behagelige at skrive med i længere tid ad gangen. Andre er med riller, der gør, at de ikke glider rundt i hånden. Gelpenne egner sig perfekt til mange ting. Brug dem i skolen til at skrive noter eller rette opgaver, skriv breve til din familie eller notér vigtige pointer til et møde. Alle mulighederne gør, at du uden tvivl kan finde en gel pen, der passer til dine behov og ønsker.

En opgradering af den traditionelle kuglepen

Du ved det nok godt, men der findes utroligt mange forskellige former for skriveredskaber. Hos os kan du finde alt fra blyanter til kuglepenne, tuscher og gel penne. Hver form for skriveredskab kan bruges til mange ting, men nogle er alligevel ofte at foretrække frem for andre. Hvis du fx skal skrive et sødt brev eller flotte invitationer til et arrangement, ønsker du nok en pen, der er let at skrive med i længere tid ad gangen og ikke kræver en masse anstrengelse. Det er her gel pennen kommer ind i billedet. Med en gel pen fremfor en normal kuglepen får du en mere glidende skrivning, hvor blækket fra pennen flyder ud på papiret i takt med, at du former dine ord. Gå på opdagelse i vores udvalg af forskellige gelpenne og find det perfekte skriveredskab til dit næste brev eller kreative projekt på vores webshop.

Det bæredygtige valg

Gelpenne er oftest lavet af plastik. Det er ingen løgn, og det er noget de fleste er bevidste om. Dette betyder dog ikke nødvendigvis, at de er dårlige for naturen eller ikke kan være miljøvenlige. Hos os finder du nemlig en række bæredygtige penne. Du kan blandt andet se de populære B2P gelpenne, der er et bæredygtigt alternativ til den traditionelle kuglepen. Disse penne er fremstillet af genanvendte plastikflasker og er altså på den måde det, man kan kalde en bæredygtig pen. De bæredygtige gelpenne findes i forskellige farver og tykkelser. Tag et kig på vores store udvalg af andre bæredygtige skriveredskaber på vores webshop.

Skriveredskaber til alle

Selvom computeren, telefonen og mange af de andre elektroniske skrivemaskiner så småt har overtaget vores dagligdag både på arbejdet og i skolen, er der somme tider stadig brug for en god pen og et stykke papir. Der er jo bare et eller andet specielt ved det at modtage et håndskrevet brev i stedet for en kort SMS eller mail. På vores webshop kan du gå på opdagelse i et bredt sortiment af skriveredskaber. De har hver især deres fordele og egner sig perfekt til alt fra noteskrivning til tegning, anden kreativ udfoldelse og skrivning af breve eller invitationer.

Rollerpenne er et godt alternativ til kuglepennen

Der er mange skriveredskaber at vælge mellem, og det kan tit være en jungle, når man skal finde noget at skrive med, som passer til en. Der er mange faktorer, som spiller ind. Skal man gå efter stiftblyanter, farverblyanter, kuglepenne eller noget helt andet. Det kommer også an på, hvad det er, som man skal skrive. Er det dokumenter, hvor teksten skal være meget tydelig, kan det være en god ide med skriveredskaber med en fin eller tynd spids. Er det derimod egne notater, som ikke skal ses af andre, kan man i princippet bruge alt fra en almindelig blyant til en kuglepen. Kuglepenne har dog den ulempe, at nogle af dem har det med at klatte eller også tørre blækket ikke så hurtigt. Resultatet af det man skriver, bliver derfor ikke altid så pænt at se på. Her kan løsningen være en rollerpen. Rollerpenne kan faktisk betragtes som en videreudvikling af den almindelige kuglepen. Det er samme princip, hvor der påføres blæk af en kugle, som ruller frit i et leje i spidsen af pennen. Blækket har også en anden karakter, som kommer til udtryk ved, at det enten er tyndtflydende eller geleagtigt. Det betyder, at rollerpenne er lettere at bevæge, og den tyndere blæk giver en anderledes skriftkarakter, som gør skriften finere.

En god pen til skrivearbejde

Rollerpenne er som sagt en variant af den almindelige kuglepen, men med en finere og tyndere blæk. Det gør, at skriften bliver anderledes, når man skriver med den. Skal man skrive meget, og man bruger blæk, så er rollerpennen klart at foretrække. Den flydende blæk som rollerpenne anvender gør, at den føles glattere og ligger mere smidigt i hånden. Noget af det som har gjort den meget populær blandt folk er, at den skriver med en tyndere og mere flydende streg, som minder om en fyldepen, samtidig med at den er handy som en kuglepen. Kuglepennens fordel er på den anden side, at den har et mere kontrolleret flow, og derfor holder længere.

Rollerpenne har været gennem en lang udvikling, og er i dag utrolig stabile at skrive med. De nye modeller er i fremragende kvalitet, og med de nye forbedrede blækformer tørre blækket hurtigt, og man undgår at tvære blækket ud, når man skriver.

Det er ikke uden grund, at rollerpenne bliver mere og mere populær. Den er et godt supplement på kontoret eller hjemmet, da den efterlader en fin og klar tekst, når man bruger den. Den tynde streg gør den især nyttig, hvis man skal skrive på vigtige dokumenter, hvor teksten skal være let at læse. Foruden den fine streg har den også en god ergonomi, og er behagelig at holde på. Det gør, at man kan skrive med den i lang tid uden at blive træt i hænderne. Selvom man i dag hovedsageligt har digitaliseret meget af papirarbejdet, så forekommer det stadigvæk, at man har brug for at skrive i hånden, og med alle de førnævnte kvaliteter så er rollerpenne det oplagte valg, når man skal på udkig efter den perfekte pen til skrivearbejdet.

Forskellige skriveredskaber til alle behov

Sammen med rollerpenne har vi et bredt udvalg af skriveredskaber i alle afskygninger. Der er med garanti noget, som dækker alles behov. Har man allerede bestilt en rollerpen, så kan man eventuelt også se på de andre penne, som tæller fiberpenne, gelpenne og kuglepenne. Der er stor forskel på penne, og de har udvikler sig løbende og hastigt. Udviklingen har gjort positive fremskridt, da man slet ikke behøver bekymre sig om klatter og udflydning mere, når man skal vælge en ny pen. Vi har i vores sortiment penne i høj kvalitet, og det gælder også den almindelige kuglepen, som stadigvæk er utrolig populær. Det er svært at finde et hjem, hvor der ikke ligger en kuglepen. Det gode ved kuglepennen er, at den har et meget kontrolleret flow af blæk, som gør, at den holder i lang tid, samt at den virker på alt slags papir.