Kontorartikler
Oplev vores udvalg af

passere

Linex 3110 B passer-stifter

Pr. æsk

Fra
13,23 kr.
Linex 3110 B passer-stifter

1100891

Linex 23 SCHOOL passersæt

Pr. stk

Fra
123,75 kr.
Linex 23 SCHOOL passersæt

1144228

Linex BB 450 tavlepasser

Pr. stk

Fra
198,75 kr.
Linex BB 450 tavlepasser

1140830

Passersæt Linex 24

Pr. sæt

Fra
106,25 kr.
Passersæt Linex 24

1144216

Linex 76 B passer

Pr. stk

Fra
148,75 kr.
Linex 76 B passer

1144210

Linex 75 skolepasser

Pr. stk

Fra
63,75 kr.
Linex 75 skolepasser

1144208

Passer skole Linex 16

Pr. stk

Fra
59,94 kr.
Passer skole Linex 16

1144209

Staedtler Noris Club blypasser med lineal

Pr. sæt

Fra
53,75 kr.
Staedtler Noris Club blypasser med lineal

1144229

Hvad er en passer?

En passer er et smart tegneredskab som blandt andet bruges til matematik. Med den kan du tegne cirkler eller cirkelbuer. De to spidser som danner passeren kan justeres i afstand, og derved ændres radiussen på cirklen. Du kan dermed nemt regulere hvor stor eller hvor lille cirklen skal være. Redskabet kan også bruges til at måle længder, og det er derfor at passeren er blandt arkitektens, designerens, grafikerens og billedkunstnerens bedste hjælpemidler.

Opgrader dine tegneevner med en passer

Der er mange forskellige modeller, og designs at vælge imellem. Hos os kan du blandt andet købe passere fra Linex og Staedtler. Nogle af dem har ergonomisk greb, som gør dem ekstra behagelige i brug. Andre er virkelig store og tegner på tavler. Hos os kan du ligeledes vælge at købe et passersæt, som indeholder alt det relevante tilbehør til passeren. Du vælger selv den kvalitet, som matcher dit behov og præferencer – altid til en god og passende pris.

Blandt vores produkter finder du ligeledes et nyttigt udvalg af linealer og skriveredskaber til penalhuset i skoletasken eller blyantholderen på arbejdsbordet. Og hvis du mangler et skriveunderlag til at beskytte dit bord for passerens udfoldelser, så finder du også sådanne ved os.

Præcise passere fra Linex

Det er de færreste, der formår at tegne en snorlige streg eller komplet symmetrisk cirkel uden brug af hjælpemidler. I mange tilfælde er en nogenlunde rund cirkel tilstrækkelig, men i skole- og erhvervsmæssige sammenhænge er det sommetider nødvendigt at kunne producere helt runde cirkler uden slinger i valsen. Med en passer ved hånden er det heldigvis en smal sag. Her på siden finder du passere til brug på såvel kontoret som i skolen. Vi tilbyder forskellige varianter, der ligger lidt forskelligt i hånden. Dog er de alle af mærket Linex, der efter vores mening er det bedste på markedet, når det kommer til passere.

Kort om mærket

Siden mærket Linex blev etableret i 1935, har det været en af danskernes foretrukne producenter af nyttige tegneartikler som linealer, tegnetrekanter og passere. Siden er virksomheden blev opkøbt af Bantex, men mærket lever fortsat i bedste velgående. Linex er synonym med pålidelige måle- og tegneværktøjer i allerhøjeste kvalitet. Dette skyldes formentlig, at produkterne løbende bliver testet på deres præcision og brugervenlighed, således at du som forbruger altid kan forvente den samme høje kvalitet fra mærket. Blandt de mange kendte produkter fra Linex er den legendariske SuperLineal, som har opnået anerkendelse både i Danmark og i udlandet.

Passere og andre tegneredskaber

Hvis du tager et kig rundt på vores webshop, vil du hurtigt opdage, hvor stort vores sortiment af kontormøbler og kontorartikler er. Det er derfor ganske sandsynligt, at vi har netop dét redskab, som du står og mangler. Hvis du netop har lagt en af vores passere fra Linex i din indkøbskurv, har du måske også brug for beslægtede værktøjer som linealer, kridt og andre tegneredskaber. Tag gerne et kig på vores sortiment og se, om ikke vi har, hvad du søger. Hvis du har brug for råd eller vejledning, er du utroligt velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller i en af vores mange butikker landet over. Vi er altid parate til at assistere dig med stort og småt.