Kontorartikler
Oplev vores udvalg af

tavler

Q-connect lakeret whiteboardtavle 120x90cm

Pr. stk

565,28 kr.
Q-connect lakeret whiteboardtavle 120x90cm

3022901

Q-connect tavlerens 250 ml

Pr. fl.

72,76 kr.
Q-connect tavlerens 250 ml

3022718

Q-connect magneter i sort 20 mm 10 stk

Pr. pk.

Fra
27,24 kr.
Q-connect magneter i sort 20 mm 10 stk

3022760

Q-connect magneter i flere farver 20 mm 10 stk

Pr. pk.

Fra
30,44 kr.
Q-connect magneter i flere farver 20 mm 10 stk

3022759

Q-connect startsæt til whiteboard

Pr. sæt

290,45 kr.
Q-connect startsæt til whiteboard

3022716

Q-connect filtpuder til tavlevisker 12 stk

Pr. pk.

74,76 kr.
Q-connect filtpuder til tavlevisker 12 stk

3034368

Q-connect magneter i hvid 20 mm 10 stk

Pr. pk.

Fra
27,24 kr.
Q-connect magneter i hvid 20 mm 10 stk

3022764

Q-connect magnetisk whiteboard tavlevisker mørkegrå

Pr. stk

88,44 kr.
Q-connect magnetisk whiteboard tavlevisker mørkegrå

3034367

Q-connect lakeret whiteboardtavle 60x45cm

Pr. stk

373,75 kr.
Q-connect lakeret whiteboardtavle 60x45cm

3022905

Q-connect lakeret whiteboardtavle 90x60cm

Pr. stk

436,25 kr.
Q-connect lakeret whiteboardtavle 90x60cm

3022902

Q-connect Budget flipover 98x71cm sort

Pr. stk

Fra
889,95 kr.
Q-connect Budget flipover 98x71cm sort

3022898

Q-connect magneter 10mm sort 10stk

Pr. pk.

18,69 kr.
Q-connect magneter 10mm sort 10stk

3038965

Q-connect magneter i sort 25 mm 10 stk

Pr. pk.

Fra
46,04 kr.
Q-connect magneter i sort 25 mm 10 stk

3022766

Q-connect magneter i blå 35 mm 10 stk

Pr. pk.

Fra
49,94 kr.
Q-connect magneter i blå 35 mm 10 stk

3022773

Q-connect magneter i sort 35 mm 10 stk

Pr. pk.

Fra
65,11 kr.
Q-connect magneter i sort 35 mm 10 stk

3022772

Q-connect whiteboard rensesæt

Pr. sæt

149,38 kr.
Q-connect whiteboard rensesæt

3022714

Q-connect Push Pins sort 100stk

Pr. æsk

Fra
38,24 kr.
Q-connect Push Pins sort 100stk

3022786

Q-connect whiteboard renseskum 400 ml

Pr. ds.

66,85 kr.
Q-connect whiteboard renseskum 400 ml

3022712

Tilbud
Q-connect mobil svingtavle 150x120cm hvid

Pr. stk

3.657,70 kr.

4.505,11 kr.

Q-connect mobil svingtavle 150x120cm hvid

3022878

Q-connect lakeret whiteboardtavle 180x120cm

Pr. stk

1.623,75 kr.
Q-connect lakeret whiteboardtavle 180x120cm

3022904

Du har set 20 ud af 422 produkter

Kvalitet og funktionelle formål

Investering i kontormøbler må godt holde længe i udtryk og kvalitet. Derfor er vores tavler udvalgt efter højest mulige standard. Sortimentet er bredt, og derfor har vi alt fra glastavler, whiteboards til flipovertavle og opslagstavler. Vores tavler kan understøttes af andre kontormøbler, som giver et ensartet udtryk eller sammensæt selv et individuelt unikt udtryk. Hvilken tavletype du bør vælge, afhænger blandt andet af hvad tavlen skal bruges til, hvor den skal bruges og den plads der er til rådighed. Skal du fx til et møde hvor der skal brainstormes, kan det være en fordel at vælge en flipovertavle. Her fastholdes alle de gode idéer på papir lige til at gemme. En whiteboardtavle er imens ideel til steder hvor der er et behov for at videreformidle skiftende budskaber eller som et redskab i undervisning.

Visuelt overblik

Den gode præsentation kræver det rigtige udstyr. En professionel tavle signalerer seriøsitet, overblik og struktur, og den vil samtidig hjælpe dig med at gennemføre din præsentation sikkert og trygt. Flipovers og whiteboardtavler er gode til mindmaps og brainstorming.

Vi tilbyder glastavler og opslagstavler, der er gode når du skal vise noget på stedet, og mobile bordflipover og whiteboards på hjul, når du har brug for at kunne flytte rundt på dem eller tage tavlerne med dig. Whiteboards er populære til formidling af information og er så godt som uundværlige på institutioner og uddannelsessteder i den daglige undervisning. Det samme gælder på arbejdspladser, hvor der dagligt skal følges op på nøgletal eller i personalerummet, hvor data skal videregives til det næste skiftehold. Den magnetiske overflade på whiteboardtavlerne, gør at tavlerne også er ideelle som opslagstavler, idet papirer og lignende kan hænges om med magneter eller klemmer.

Rummelig indretning

Foretrækker du en god gammeldags opslagstavle, hvor du kan sætte tegnestifter og kortnåle i, er vi også leveringsdygtige på den front. Vi tilbyder forskellige modeller i adskilliges størrelser. Du kan også vælge en skærmvæg, der foruden sin funktion til opdeling, også er anvendelig som pin-board. Skillevæggene fås som enkelt-sektion eller som tredelt og stabiliseres med enten hjul eller fødder.

Som et alternativ til whiteboardtavlen, kan du også vælge en af de flotte glastavler i din favorit farve - eller hvad med at lade firmafarven gå igen på glastavlen i mødelokalet? Tavlerne er fremstillet i brudsikkert beskyttelsesglas og har en magnetisk overflade, så du foruden whiteboard-funktionen også får mulighed for at anvende den som opslagstavle. Vi har ekstra kraftigt magnetiserede magneter som kan bruges hertil, og tilbyder naturligvis også et bredt udvalg af markere til formålet. Ligesom vi også forhandler tavleviskere, magneter, rensespray, kortnåle, tegnestifter og meget mere. Kig ind og find det tilbehør du har brug for til netop dine tavler.

Hold overblik med en opslagstavle

Arbejder du i et kreativt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor du arbejder med forskellige processer? Her kan en opslagstavle bidrage til at skabe et overblik over dine processer, så du nemt kan få optimeret dit arbejde endnu mere! Du kan med fordel smide dine tanker, processer og idéer op på en tavle, som vil hjælpe dig med nemmere at skabe overblik. Hertil kan du benytte forskellige tegnestifter, som vil sørge for at dine papirer og lignende ting er fastgjort til opslagstavlen. Det giver dig ligeledes mulighed for at rykke rundt på indholdet på din opslagstavle, da tegnestifterne nemt kan tages af og sættes på igen. Det vil hjælpe dig til et samlet overblik over dit arbejde, som kan bidrage med at få dine ideer realiseret ude i den virkelig verden!

Whiteboards til alle formål

Nu til dags bliver whiteboards hyppigt brugt på arbejdspladser, uddannelsessteder og ofte også derhjemme. De er blevet utroligt populære igennem årene, hvor de benyttes i flere forskellige scenarier. Da whitebord-tavlen byder på flere funktioner end den gamle klassiske kridtavle, er det blevet et rigtig populært værktøj blandt mange. Den kan både benyttes som skrivetavle, opslagstavle og endda som lærred, hvis du skal fremvise noget med en projekter. Mange gør brug af diverse tilbehør til ens tavle for at effektivisere arbejdet med whiteboardet yderligere. Her kan du fx benytte dig af magneter, gittertape og penneholdere, som hver især kan hjælpe med at gøre din organisering af tavlen nemmere. Vi ved at whiteboards kan benyttes i mange forskellige scenarier. Derfor dækker vores sortiment over forskellige størrelser og typer, så du helt sikkert kan finde noget, der passer til dit behov.

Skab en nemmere undervisning

Tavler og skilte er et fremragende hjælpeværktøj til din undervisning. Vores tavler findes i store lærreder, som giver dig mulighed for at visualisere lige det, du vil. Det hjælper dig til at få en nemmere undervisning, da du ikke er begrænset af pladsmangel. Vores tavler er fremstillet både som væghængt og på hjul. Det giver dig mulighed for at tilpasse den enkelte tavle til dit behov. Har du for brug for et fast sted til din undervisning? Så er vores væghængte tavler lige noget for dig! De findes i forskellige designs, hvor du f.eks. kan få en tavle med et svævende indtryk. Har du brug for at være mere mobil ift. til din undervisning? Så kan du benytte en tavle på hjul, så den er let at få rundt. Du kan tilmed låse hjulene, så den står fast, når du benytter tavlen. Mulighederne er mange, så udforsk gerne vores brede sortiment af forskellige tavler.

Tavler og skilte i alle størrelser

Vi tilbyder et bredt sortiment af forskellige tavler og skilte, som du kan benytte i dine forskellige miljøer. Hvis du er til de sjove spilleaftener, kan du fx benytte vores flipovere til et spil tegn og gæt. Her får du et stort lærred at tegne på, så dine medspillere har de bedste forudsætninger for at gætte din tegning! Med flipoverens smarte funktionalitet, har du ligeledes mulighed for at flippe papiret over, så du hurtigt kan tegne en ny tegning på et tomt lærred. Denne funktionalitet kan også benyttes i situationer på din arbejdsplads, hvis du fx skal udføre en præsentation. Her kan du med fordel benytte forskellige tuscher og markere, som giver dig en stor fordel til din næste præsentation. De vil hjælpe dig til at skabe et bedre overblik for din præsentation, da de forskellige farver automatisk vil fremhæve dine vigtigste pointer.

Planlægningstavler gør hverdagen mere struktureret

I dag lever vi i en digital tidsalder, hvor meget af den daglige planlægning foregår på sin smartphone eller på computeren. Det er for mange blevet en integreret del af deres hverdag. Det er let at tage sin smartphone frem og tjekke for eventuelle aftaler i løbet af dagen. Der er alligevel mange, som sværger til den gode gammeldags kalender. Det er en rigtig god form for huskeliste. Det er her, at planlægningstavlen kommer ind i billedet. I forhold til en digital kalender så er tavlen altid fremme, og man kan yderligere hænge den et sted, hvor man er sikker på, at man altid vil få øje på den, så man aldrig glipper vigtige aftaler. Planlægningstavlen er et godt supplement på arbejdet eller i hjemmet. På kontoret er den smart at have ved hånden, da medarbejderne kan skrive vigtige møder ind, og i hjemmet er den god til at holde styr på forskellige arrangementer.

Planlægningstavler er et fantastisk redskab til at være up to date om, hvad den kommende tid byder på af aftaler og arrangementer.

Når man er på udkig efter planlægningstavler, så er det en god ide, at man gør sig lidt tanker om, hvad man skal bruge den til, da den kommer i forskellige størrelser og versioner. Det er muligt at få den i en magnetisk version. Her slipper man for papir, og man bruger i stedet whiteboardmarkere. Det kan være en rigtig god løsning på arbejdspladsen, hvor der er mange forskellige mennesker, som bruger tavlen i dagens løb, da man med lethed kan viske teksten ud med en svamp eller tør klud, hvis man har brug for at ændre en aftale. Den er også fabelagtigt til projekter, da man let kan organisere hele projektforløbet. Der er også mulighed for at sætte ting fast på tavlen ved hjælp af magneter.

Der er også de mere traditionelle planlægningstavler, som er med papir. Der er også mange anvendelsesmuligheder for dem. De er rigtig gode til hjemmet, hvor der ikke er så mange mennesker, som hele tiden ændre i teksten eller skriver nye informationer ind på tavlen. Det kan også være både hyggeligt og kreativt for barnet, hvis det får en tavle. Det er en fin måde, hvor barnet kan lære at strukturere sin hverdag.

Det er også muligt at købe et T-kortplanlægningssæt. Det er en rigtig effektiv måde til at holde styr på aftaler med. Det er også en god måde at skabe overblik over ens medarbejdere på, da man kan have sit eget kort. I sættet er der alt, hvad man skal bruge for at skabe en effektiv ugeplanner. Der er 24 lommer til str. 2 T-kort og 5 æsker str. 2 T-kort i assorterede farver.

En god investering

Har du meget om ørerne i hverdagen, så kan det blive svært at skille tidspunker og små detaljer fra hinanden. Selvom du har en god hukommelse, så er det ikke altid, at man husker alt. Derfor er planlægningstavler perfekte, da de er med til at skabe mentalt ro, og giver et meget bedre overblik, da man ikke skal gå rundt og bekymre sig, om man nu har husket alle aftaler. Det ekstra overskud man får, kan så eventuelt bruges sammen med familie og venner.

Med alle livets muligheder kan det hurtigt blive et puslespil at få tiden til at gå op, hvis du gerne vil nå det hele. Der er simpelthen for få timer i døgnet. Med planlægningstavler bliver det hurtigt lettere, at kunne planlægge, så hverdagen kører så effektivt som muligt. En organiseret hverdag gør nemmere, da man ikke går, og er stresset. Planlægningstavler er uden tvivl et rigtig godt tiltag i en travl hverdag, hvor man skal holde rede på mange ting ad gangen. Gør planlægningen af din tid til en leg med traditionelle eller magnetiske planlægningstavler.