Kontorartikler
Oplev vores udvalg af

tavlekridt

Linex kridt hvid 10stk

Pr. pk.

Fra
19,94 kr.
Linex kridt hvid 10stk

1140832

Linex kridt farvet 10stk

Pr. pk.

Fra
22,44 kr.
Linex kridt farvet 10stk

1140835

Linex kridt hvid 100stk

Pr. pk.

Fra
59,94 kr.
Linex kridt hvid 100stk

1140833

NAGA kridtholder m/12 kridt

Pr. sæt

55,00 kr.
NAGA kridtholder m/12 kridt

3041598

Linex kridt farvet 100stk

Pr. pk.

Fra
84,76 kr.
Linex kridt farvet 100stk

1140836

Tavlekridt er smart

Fordelen ved travlekridt er, at det skriver godt og samtidig er nemt at tørre af med en tavlesvamp. Den anden fordel er, at du kan tegne enten med skarpe kanter med hjørnerne eller bruge den brede side af kridtet på tavlen for fx at tegne bredde streger eller figurer. Find kridt, farvekridt og kridtholder online hos os.

Overvej en kridtholder til dit tavlekridt

Normalt tavlekridt er produceret af kalciumkarbonat, som er det kemiske navn for kridt. Et blødt og behageligt materiale, men som godt kan grise lidt på fingrene. Med en ergonomisk kridtholder undgår du at få støvede og tørre fingre og eventuelt kridtstøv på dit tøj. En anden fordel ved at bruge en ergonomisk kridtholder er at du kan sætte dit kridt fast, så det kommer til at føles som at skrive med en stor blyant på dine tavler.

Tavlekridt i alle regnbuens farver

Vi har også tavlekridt i assorterede farver, som kan gøre både undervisning og formgivning sjovere og giver mulighed for kreative lege udendørs. Vores udbud af kridt kan bruges indendørs såvel som udendørs.

Har du brug for en anden type skriveredskab, tilbyder vi også farveblyanter og kuglepenne. Eller hvad med tuscher? Du finder også ting at skrive på hos os. Vi har alt fra kopipapir, karton og papæske til whiteboards og flipovertavler. Så spil kreativiteten løs, og tilføj hverdagen en smule kulør med skriveredskaber og tavler fra vores varesortiment. 

Kridt i mange farver

Her på siden kan du finde forskellige typer af kridt til brug på arbejdet og i fritiden. Vores tavlekridt er perfekt til daglig brug i klasselokalet eller på kontoret, fordi det giver en smal, ensartet streg og ikke drysser. I vores sortiment indgår der også farvekridt i forskellige fine nuancer. I modsætning til tavlekridt, der er hvidt og tyndt, fås farvekridt selvsagt i mange farver og er desuden en del større. Derfor egner det sig ikke til at tegne sirlige mønstre eller skrive matematiske ligninger på en kridttavle, men til gengæld er det perfekt at bruge på fliser og asfalt. Sidst, men ikke mindst tilbyder vi et udvalg af olie- og mærkekridt, der adskiller sig fra både tavle- og farvekridt på flere punkter. Først og fremmest efterlader disse typer af kridt en permanent afmærkning og kan desuden benyttes på våde overflader, hvilket ikke er tilfældet for andre typer af kridt. Olie- og mærkekridt efterlader en tydelig streg på langt de fleste overflader såsom glas, træ, papir, læder, metal og sten. Denne slags kridt bløder ikke igennem papir, ligesom det kan være tilfældet med tuscher.

Tavlekridt til store og små

Tavlekridt, skolekridt eller ”white-chalks” – kært barn har mange navne! Tavlekridt er et fantastisk indlærings- og arbejdsredskab til såvel store som små. På arbejdspladsen kan kridtet for eksempel bruges til at motivere dig selv og dine kolleger. Det kan I gøre ved at hænge en tavle op på væggen, hvorpå I løbende gør status på virksomhedens salg. Med en kridttavle er det let at opdatere tallet, efterhånden som det vokser. Måske I kan overgå sidste måneds indtjening? I folkeskoler og gymnasier tjener kridtet det vigtige formål at understøtte børn og unges indlæring. Her er det et uvurderligt redskab for mange undervisere. Sidst, men ikke mindst kan en kridttavle være god at have i en børnehave, hvor de små kan øve sig i at tegne eller skrive deres navn. Ja, tavlekridt er nyttigt uanset alder.

Sådan gør du din tavle ren

Fordi denne type kridt er så let at viske ud, giver det dig og dine kære uendelige muligheder for at tegne og skrive med det. Når du har fyldt tavlen ud med diverse kreative mønstre, matematiske ligninger, sjove tegninger eller kloge skriblerier, skal du blot tørre den over med en tør klud eller tavlesvamp. Så har du atter et rent lærred at udfolde dig på, og kun fantasien sætter grænser. En gang i mellem kan det være en god idé at rengøre din tavle lidt grundigere, så den bliver som ny. Det kan du lynhurtigt gøre med en våd klud, der fjerner ethvert spor af kridt. På den måde kommer din kridttavle til at fremstå helt ubrugt og fin, indtil du og dine kolleger skriver nye forretningsidéer og salgsrekorder på den.