Besked

Vi holder lukket grundlovsdag, mandag d. 5 juni. Men webshoppen er som altid åben for bestilling. 

Møbler
Oplev vores udvalg af

spisebordsstole

Spisebordsstole fra mange producenter

Her finder du vores udvalg af kantinestole, der ikke blot egner sig til kantineborde, men som også fungerer særdeles godt som eksempelvis spisebordsstole hjemme i privaten. Vi forhandler kantinestole fra nogle af landets dygtigste producenter. Fælles for dem alle er, at de designer og fremstiller møbler, der både er ergonomiske og flotte at se på. Udseende og funktionalitet kan nemlig sagtens gå hånd i hånd – se bare på vores dejlige sortiment. Hvis du gerne vil prøve at sidde på en stol, før du investerer i den, er du velkommen til at komme forbi en af vores butikker, hvor vi står klar med gode råd og vejledning. 

Stilrene kantinestole i rolige farver

Vores mange skønne kantinestole fås i et væld af lækre materialer og farverkombinationer. Drømmer du om stilrene kantinestole fremstillet i egetræ? Så finder du det her hos os. Skal stolene være malet i sort og krom, grå og eg eller måske beige og hvid? Du finder samtlige kombinationer i vores sortiment. Hvad du ikke finder i vores udvalg af kantinestole, er spraglede farver og vilde mønstre. Vi mener nemlig, at en smuk kantine – eller spisestue for den sags skyld – kræver stilrene møbler, der ikke går af mode efter et enkelt år. Med tidløse stole i neutrale nuancer som hvid, grå, beige, krom og sort, kan du være sikker på, at din indretning forbliver smuk sæson efter sæson og år efter år. Du kan altid tilføje farverige indslag her og dér for at give rummet kant. Det er både lettere og billigere at udskifte pyntegenstande og vægmalerier, end det er at skifte dine møbler ud.

 

Flere anvendelsesmuligheder

Vores kantinestole er fremstillet i materialer, der gør rengøringen særdeles overkommelig. Samtlige af dem skal nemlig blot tørres over med en fugtig sæbeklud og voila, så er de atter rene. Stolenes design gør dem desuden særdeles brugervenlige, idet de både er lette at flytte rundt på og at stable i stakke, når gulvet skal ryddes. Sidst, men ikke mindst, er vores kantinestole designet så smart, at de kan bruges til flere formål. Hvis vores store udvalg af kantinestole imod forventning ikke opfylder dit behov, er du velkommen til at gå på jagt blandt resten af vores stole. Her vil du blandt andet finde gamerstole, taburetter, chefstole, konferencestole, kontorstole og praktiske stoleunderlag til beskyttelse af dit gulv. Om du mangler stole til loungen, mødelokalet, spisebordet, kantinen eller skrivebordet, er vi leveringsdygtige. Vi har mange års erfaring som forhandler af produkter til både professionelt og privat brug.