Rengøring
Oplev vores udvalg af

toiletbørster

Toiletbørste plast sort

Pr. stk

31,19 kr.
Toiletbørste plast sort

3032218

Toiletbørste m/skål antibakteriel grå/hvid

Pr. stk.

50,63 kr.
Toiletbørste m/skål antibakteriel grå/hvid

3038509

Toiletbørste plast hvid

Pr. stk

31,19 kr.
Toiletbørste plast hvid

3032212

Toiletbørste koksgrå

Pr. stk

37,44 kr.
Toiletbørste koksgrå

3032252

Brabantia ReNew toiletbørste 43cm mat stål

Pr. stk

268,75 kr.
Brabantia ReNew toiletbørste 43cm mat stål

1461194

Brabantia ReNew toiletbørste 43cm mat sort

Pr. stk

268,75 kr.
Brabantia ReNew toiletbørste 43cm mat sort

1461193

De uundværlige toiletbørster

Toiletbørsten udgør sjældent det mest glamourøse element på et badeværelse, det er vi godt klar over. Til gengæld er det et element, som er at finde på stort set alle badeværelser både i private hjem, på arbejdspladser og i offentlige bygninger. De praktiske toiletbørster er nemlig noget nær uundværlige og fylder stort set ingenting. I vores sortiment kan du vælge imellem flere end 30 toiletbørster, der ikke blot er praktiske, men som faktisk også tager sig godt ud på de fleste badeværelser. Vi er nemlig af den overbevisning, at funktionalitet og æstetik skal kunne gå hånd i hånd. Forresten forhandler vi mange andre toiletartikler end blot toiletbørster, herunder luftfriskeretoiletpapir, rengøringsmidler, cremer og hygiejneposer.

Toiletbørster til vægmontering

Med vores usædvanligt store udvalg af toiletbørster giver vi dig mulighed for at vælge imellem forskellige designs, mærker og farver. Vores toiletbørster fås også i forskellige kvaliteter og prisklasser, så der er noget at vælge imellem, uanset hvor højt du vægter et smukt design. Hvis det er vigtigt for dig at have en toiletbørste, der sætter et luksuriøst præg på dit badeværelse og emmer af eksklusivitet, bør du tage et kig på vores mange designermuligheder. Se for eksempel vores forgyldte toiletbørste af mærket Frost, der inkluderer en smuk toiletrulleholder i samme farve. Til dig der først og fremmest går efter funktionalitet, kan vi anbefale vores praktiske toiletbørster til vægmontering. De fås for eksempel i mærkerne SaniMaid og Nichba, der begge er eksperter i at designe smarte løsninger til moderne hjem og arbejdspladser.

Vi leverer en eminent service

Vi gør en dyd ud af altid at levere den bedst mulige service til vores kunder. Samtlige produkter er nøje udvalgt på grund af deres høje kvalitet, store brugervenlighed og lange holdbarhed. Af samme grund tilbyder vi også dag-til-dag-levering på varer, som du bestiller inden klokken 14 på hverdage. Sidst, men ikke mindst er vores effektive og professionelle personale klar med svar og gode råd, hvis du har spørgsmål eller savner vejledning omkring specifikke produkter.