Opvaskemiddel
Oplev vores udvalg af

opvaskemiddel

Promild mild håndopvask 1 ltr

Pr. fl.

Fra
32,44 kr.
Promild mild håndopvask 1 ltr

1942211

Promild håndopvask med farve og parfume 1 ltr

Pr. fl.

Fra
36,88 kr.
Promild håndopvask med farve og parfume 1 ltr

1942281

ecolabel-logo.png
SURE plantebaseret håndopvaskemiddel 1 l

Pr. fl.

83,55 kr.
SURE plantebaseret håndopvaskemiddel 1 l

3023675

Rezultat opvaskemiddel Lemon Fresh 500 ml

Pr. fl.

13,06 kr.
Rezultat opvaskemiddel Lemon Fresh 500 ml

3032246

Hvor meget opvaskemiddel skal du bruge?

Hvilken type opvaskemiddel og hvor meget du bør bruge, afhænger ligesom med din tøjvask af hvor hårdt vandet fra dit lokale vandværk er. Hvis dit vand er hårdt eller meget hårdt skal du måske bruge mere opvaskemiddel end hvis det er blødt eller middelhårdt. Du kan altid finde dit lokale vands hårdhed ved at kigge på dit vandværks hjemmeside. Hvis du har temmelig hårdt eller hårdt vand kan du med fordel bruge Suma lima, et produkt specielt beregnet til dette.

Spar på vandet og tag en opvask i hånden

Et viskestykker eller to er sjældent en dårlig ide hvis du hurtigt skal bruge din opvask når den er færdig. Eller noget almindelig opvaskemiddel til at stå ved siden af vasken, hvis du bare skal have en enkel tallerken ren og ikke vil køre opvaskemaskinen for kun én ting.

Hvis du mangler andet til dit køkken, personalerum eller opholdsstue så kan vi bestemt også hjælpe der. Vi har et stort sortiment af køkkentilbehør, såsom kaffemaskiner og den tilhørende kaffe, porcelæn og glas - og selvfølgelig også masser af forskellige slags snack og chokolade til at dele rundt på arbejdspladsen.

Skinnende bestik med opvaskemiddel

Rene tallerkener og skinnende bestik er altid værdsat så hvorfor ikke sikre dig det bedst mulige resultat med opvaskemiddel fra Promild. Vi har billigt og effektivt opvaskemiddel samt vaskemiddel til manuel rengøring.

Når du tager opvasken i hånden, er det vigtigt også at have viskestykker, så din gode kollega også har noget at lave. Du kan jo eventuelt bestikke dem med lidt chokolade for at være en god kollega der giver en hånd med opvasken.