Engangsdragter
Oplev vores udvalg af

engangsdragter

Tilbud
Engangsforklæde 25 my 120 stk. blå

Pr. rl.

181,26 kr.

348,75 kr.

Engangsforklæde 25 my 120 stk. blå

3022318

BlueStar engangsforklæde 35 my Pk/50 stk blå 130x85cm

Pr. pk.

Fra
123,75 kr.
BlueStar engangsforklæde 35 my Pk/50 stk blå 130x85cm

3026112

Coverall Blue Star PP 50 gr hvid

Pr. stk

36,25 kr.
Coverall Blue Star PP 50 gr hvid

618248

BlueStar støvdragt hvid S

Pr. stk

Fra
41,25 kr.
BlueStar støvdragt hvid S

3026118

Engangsdragt Besøgsjakke Ikke-vævet XL 10stk

Pr. pk.

133,73 kr.
Engangsdragt Besøgsjakke Ikke-vævet XL 10stk

3029656

BlueStar støvdragt hvid XL

Pr. stk

45,00 kr.
BlueStar støvdragt hvid XL

3028525

BlueStar støvdragt hvid 2XL

Pr. stk

Fra
41,25 kr.
BlueStar støvdragt hvid 2XL

3026114

BlueStar støvdragt hvid 3XL

Pr. stk

Fra
41,25 kr.
BlueStar støvdragt hvid 3XL

3026115

BlueStar støvdragt hvid L

Pr. stk

Fra
41,25 kr.
BlueStar støvdragt hvid L

3026116

BlueStar støvdragt hvid M

Pr. stk

Fra
41,25 kr.
BlueStar støvdragt hvid M

3026117

Beskyt dit tøj med engangsdragter

Arbejder du i en branche, hvor der er risiko for, at dit tøj bliver beskidt eller ødelagt? Eller er du i gang med at ændre farvetemaet derhjemme med den helt store malerpensel? Uanset hvilke projekter du har kastet dig ud i, så kan du passe ekstra godt på dit tøj, hvis du hopper i en af de engangsdragter, du finder lige her på siden.

Dragterne beskytter både dig og dit tøj mod skidt, snavs og smuds, så der for eksempel ikke kommer maling på dit tøj, hvis du skulle komme til at støde en arm mod din nymalede væg. Engangsdragterne kan også bruges som beskyttelse mod støv, hvilket måske vil være oplagt for dig, der til daglig arbejder med at slibe eller pudse forskellige materialer. Når du benytter dig af engangsdragter, overfører du nemlig ikke lige så let støv og snavs til andre steder, da dragten er let at skille sig af med efter brug.

Pas på dig selv

Vores sortiment af engangsdragter tjener også andre formål end at beskytte dit tøj mod eksempelvis maling. Du kan også med fordel iføre dig en af vores dragter, hvis du, eller nogen du kender, har dårligt helbred og måske endda hører til en ekstra sårbar gruppe i den henseende.

Du kan nemlig næsten ikke være for forsigtig, hvis du bevæger dig rundt på steder, hvor der er risiko for at blive udsat for smitte med bakterier af den ene eller den anden slags. Når det handler om at passe på dig selv og dem omkring dig, er det tit en fordel, hvis du hurtigt og nemt kan skifte tøj, når du bevæger dig fra et sted til et andet. Her kan vores engangsdragter også hjælpe dig, da de er lette at tage uden på tøjet og mindst lige så lette at tage af igen, når du ikke længere er i fare for at få bakterier eller andet på tøjet.

Overtrækssko til mange formål

Vi kender dem alle sammen. De blå overtrækssko. Gennem tiden er vi nok alle stødt på dem rundt omkring, for eksempel hvis vi har været en tur i svømmehallen eller til en fremvisning på et nyt hus. Uanset hvad så tjener overtræksskoene mange formål, hvad enten man vil beskytte sine sko mod smuds eller forhindre, at der kommer skidt og snavs på det nyvaskede gulv.

Når du kigger vores sortiment igennem, finder du forskellige slags overtrækssko. Først og fremmest er der de velkendte blå overtræk til skoene. Derudover finder du også overtrækssko, der er fremstillet af ekstra kraftigt materiale, og som oven i købet er udstyret med skridsikre såler. Så lige meget om dit mål er at passe på dine sko eller stå fast på et glat gulv, så kan du med garanti finde et overtræk, der passer til lige netop dig og dine sko.

Pas også på dine hænder og dit ansigt

Når du har fået engangsdragt og overtrækssko på, så er du næsten klar til at gå i gang med de opgaver, du har på arbejdet eller med de gør-det-selv projekter, du har derhjemme. Men der mangler alligevel lige noget. For du skal måske også bruge beskyttende påklædning til dine hænder og dit ansigt. Fortvivl ej; du finder både engangshandsker i forskellige modeller og farver, arbejdshandsker til alverdens formål samt forskellige former for ansigtsbeskyttelse lige her hos os.

Det bliver næsten ikke nemmere at komme hurtigt i gang med alle dine opgaver og projekter, når du med få klik kan få alt det, du skal bruge for at kunne passe ekstra godt på dig selv og dit tøj det samme sted.