Rengøring
Oplev vores udvalg af

visirer

Restsalg
Durable PRO ansigtsvisir grå/transparent

Pr. stk

23,75 kr.

116,94 kr.

Durable PRO ansigtsvisir grå/transparent

3028494

Restsalg
Durable ansigtsvisir CE-godkendt

Pr. stk.

123,75 kr.
Durable ansigtsvisir CE-godkendt

SO-K638

Durable ansigtsvisir grå/transparent

Pr. stk

61,25 kr.
Durable ansigtsvisir grå/transparent

SO-K723

Visirer til hverdagsbrug

Det er blevet en anderledes hverdag for alle folk nu. Man skal pludselig til at tænke over, hvordan man beskytter sig selv og andre, så man undgår virus og bakterier. For mange er det nyt, og for andre har det været en del af deres hverdag i mange år. Det kommer helt an på, om man til daglig arbejder med for eksempel patienter eller fødevarer. Værnemidler har altid været et fast supplement i sundhedssektoren, og nu er det pludselig blevet noget, som alle folk skal tænke over til daglig, uanset hvor du arbejder, og hvor du færdes. Med kravet om brug af mundbind i alt offentligt rum og transport er behovet for ansigtsbeskyttelse blevet endnu større.

Der er rigtig mange forskellige slags værnemidler, og det kan være svært at finde det rigtige. Et ansigtsvisir er en meget funktionel løsning i hverdagen, hvis man helst ikke vil anvende et mundbind. Pendler du til hverdag, og mangler du et alternativ til de mange engangsmundbid, er et ansigtsvisir måske en mulighed. Man skal dog først være bekendt med retningslinjerne for ansigtsvisirer, så man er sikker på, hvor man må anvende det. Et visir er ifølge sundhedsstyrelsen et godkendt alternativ i en række situationer, hvis de anvendes korrekt og er CE-kompatibel PPE i henhold til (EU) 2016/425 kategori II og EN 166: 2001.

Fordele ved ansigtsvisir

Ansigtsvisir er uden tvivl et rigtig godt værnemiddel. Det er ideelt at anvende, da man ikke har mulighed for at røre sig selv i ansigtet. Skærmen forhindrer nemlig en i, at man kommer i kontakt med ansigtet, som man normalt gør mange gange i løbet af dagen, da man per automatik og gangske ubevidst tit røre sig selv i ansigtet. Visiret beskytter mod dråbebårne smittekilder, som betyder, at det med stor succes mindsker smittefaren ved virus. Ansigtsvisirer sikrer fuld beskyttelse af næse, mund og øjne, når du udfører kritiske opgaver samt stænk fra hoste og nys, som bevirker at smitterisiko fra andre mennesker reduceres betydeligt.

Modsat mundbind kan ansigtvisir bruges hele dagen, da man ikke er nødsaget til at skifte det, hver gang det har været i brug, som man skal med mundbind. Visiret er derfor ideelt, hvis man for eksempel arbejder i sundhedssektoren med patienter og andre skrøbelige mennesker med et dårligt immunforsvar selvfølgelig i samarbejde med hånddesinfektion.

Da ansigtsvisiret er et glimrende værnemiddel, som giver en god beskyttelse, er der herunder nævnt flere fordele, man oplever, hvis man gør brug af visiret.

  • Beskytter dig fra sprøjt og stænk af væske i form af nys, host og sved.
  • Dækker mund, næse og øjne.
  • Det er let og ubesværet at trække vejret.
  • Mere behagelig over en længere periode.

En stor fordel ved et ansigtsvisir er, at det ikke på samme måde lukker munden af, som man oplever ved et mundbind. Det kan være problematisk for nogle folk at bære mundbind, da de føler, at de har svært ved at trække vejret. Det kan i nogle tilfælde afhjælpes ved at bruge et ansigtsvisir, da visiret giver mere plads til at ånde, da det ikke på samme måde lukker munden til.

En mere sikker oplevelse

Vi har i vores sortiment af værnemidler flere muligheder, som også giver en rigtig god beskyttelse. Et alternativ til ansigtsvisiret er mundbind. Ansigtsvisiret kan både anvendes alene eller i kombination med mundbind.

Hvis man skal have fat på et ansigtsvisir er det værd at nævne, at de er utrolig lette at samle, og kan nemt justeres i størrelsen. Dets lette vægt sikrer, at den er yderst komfortabel at arbejde med. Ansigtsvisirerne kan nemt vaskes og sprittes af, som også bidrager til at beskytte sig selv mod smitte. Ansigtsvisirerne kan desuden bruges med og uden briller og mundbind.

Foruden ansigtsvisirer råder vi over et stort sortiment af forskellige værnemidler og tilbehør, som passer til ethvert behov, uanset om det er til arbejdspladsen, i hjemmet eller ude i offentligheden.